Miss Universe 2018: 6 πράγματα που δεν ξέρατε για την Catriona Gray
Ελλάδα

Miss Universe 2018: 6 πράγματα που δεν ξέρατε για την Catriona Gray

Miss Universe 2018: 6 πράγματα που δεν ξέρατε για την Catriona Gray

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss Universe 2018 πέρασε πλέον και αυτός στην ιστορία, με την ανάδειξη της 24χρονης Catriona Gray ως ωραιότερης γυναίκας στην υφήλιο. Η νεαρή καλλονή που τελικά στέφθηκε Μις Υφήλιος κερδίζοντας την Μις Νότια Αφρική στην τελική δυάδα, είναι μια πανέμορφη κοπέλα. Στον ίδιο διαγωνισμό, η Ελληνίδα Ιωάννα Μπέλλα δεν κατάφερε να μπει στην τελική 20άδα.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε όμως για τη νέα Miss Universe;

Η νέα Miss Universe, Catriona Gray - Photo: missuniverse.com

Η νέα Miss Universe, Catriona Gray – Photo: missuniverse.com

  1. Το πλήρες όνομά της είναι Catriona Elisa Gray και είναι μισή Σκωτσέζα από τον πατέρα της, Ian Gray και μισή Φιλιππινέζα, από τη μητέρα της,  Normita Magnayon. Η ίδια όμως γεννήθηκε στην Αυστραλία και στα 18 της μετακόμισε στις Φιλιππίνες.
  2. Φοίτησε στο Berklee College of Music στη Βοστώνη και έχει Μάστερ στη Μουσική Θεωρεία. Επίσης είναι και τραγουδίστρια.
  3. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ όταν περπατάει στην πασαρέλα με μια δική της κίνηση που λέγεται “slow-mo twirl” κάτι που την ξεχώρισε στα προκριματικά του διαγωνισμού.
  4. Ταξιδεύει πάρα πολύ και παντού και γράφει τις εμπειρίες της στο μπλογκ της “Cat’elle” Έχει πάει στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο Βιετνάμ και φυσικά στις Φιλιππίνες. Το πρώτο της ταξίδι στις Φιλιππίνες μάλιστα το έκανε αγοράζοντας το εισιτήριο με λεφτά που έβγαλε από το μόντελινγκ.
  5. Είναι αφιερωμένη στην εξάλειψη της φτώχειας στην πατρίδα της και έχει το δικό της project που λέγεται “Paraiso: The Bright Beginnings Project“. Εργάζεται για να μαζέψει χρήματα για δημιουργήσει ένα νηπιαγωγείο και ελπίζει να βελτιώσει τις συνθήκες φτώχειας ειδικά στα παιδιά των Φιλιππίνων.
  6. Λατρεύει τα γλυκά μάνγκο που παράγουν οι Φιλιππίνες.

Η στιγμή της στέψης της Catriona Gray ως Miss Universe 2018 - ZUMA Wire

Η στιγμή της στέψης της Catriona Gray ως Miss Universe 2018 – ZUMA Wire

Όσο για το λογαριασμό της στο Instagram; Μετράει ήδη 1,8 εκατομμύρια followers.

https://www.instagram.com/p/BrcvJl6gn4e/?utm_source=ig_web_copy_link