Μόνικα: Η γνωριμία με τη Lady Gaga, ο γάμος στο σπίτι του Ed Harris και ο… Ναδάλ
Ελλάδα

Μόνικα: Η γνωριμία με τη Lady Gaga, ο γάμος στο σπίτι του Ed Harris και ο… Ναδάλ

Μόνικα: Η γνωριμία με τη Lady Gaga, ο γάμος στο σπίτι του Ed Harris και ο… Ναδάλ

Όσα είπε στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος"

Η Μόνικα ήταν καλεσμένη της εκπομπής “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι προτιμά να εκφράζεται μέσα από τη μουσική της και όχι με συνεντεύξεις, γι’ αυτό και δεν δίνει πολλές.

Εξήγησε αρχικά πώς προέκυψε το κομμάτι Saving the world που το έγραψε στην κουζίνα του σπιτιού της και ο σύζυγός της έγραψε τους στίχους.

https://streamable.com/sj0jf1

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και ο γάμος στο σπίτι του Ed Harris

Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς γνώρισε τον σύζυγό της όταν τον έστειλαν οι φίλοι της να την παραλάβει από το αεροδρόμιο.

“Δεν είχα συγκατοικήσει ποτέ. Ο γάμος έγινε στο σπίτι του Ed Harris. Μας πάντρεψε η γυναίκα του” είπε και εξήγησε ότι η οικογένεια του συζύγου της είναι πολύ φίλοι της συζύγου του βραβευμένου ηθοποιού. “Ήμασταν μόνοι μας” συμπλήρωσε.

https://streamable.com/qgvw08

“Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” δήλωσε και διηγήθηκε μια αστεία ιστορία για τον δεύτερο δίσκο της. Μπαίνοντας σε ένα ταξί το ραδιόφωνο έπαιζε το Yes I do και ενώ εκείνη ένιωθε τόσο περήφανη ο οδηγός είπε “Έλεος” και άλλαξε σταθμό!

Εξήγησε πώς έγραψε τη “Στάλα” περπατώντας στη Σκουφά, έξω από τον Άγιο Διονύσιο, στο κινητό της αλλά και πώς προέκυψε ο τίτλος του ελληνόφωνου δίσκου της “Ο κήπος είναι ανθηρός”, μια ατάκα από την ταινία “Καλωσήρθε το δολάριο”.

Δεν θα συνεργαζόταν με κάποιον καλλιτέχνη όσο μεγάλο όνομα και αν ήταν αν δεν της άρεσε ενώ αποκάλυψε ότι στη Νέα Υόρκη συνεργαζόταν με τη Lady Gaga. “Είναι η πιο έξυπνη” είπε.

Αποκάλυψε δε για τη Lana Del Ray ότι “έχει φανταστική μουσική αλλά είναι αυτό που λες ότι δεν θα ήθελες να είχες γνωρίσει το άτομο γιατί βαριέται” παρόλο που σε μαγεύει όταν καθίσει στο πιάνο.

https://streamable.com/g55bjc

Η μητρότητα και η περιπέτειά της σε ναυάγιο έξω από τη Τζιά

Η Μόνικα μίλησε και για τη 2χρονη κόρη της, της οποίας το αγαπημένο κομμάτι είναι το Bloody sth. Όπως είπε είναι η μαμά που θα ήθελε να είναι και το παιδί είναι ο λόγος που επέστρεψε  στην Ελλάδα. “Με τη Μελίνα αν πάμε στο Λος Άντζελες θέλω να είναι πολύ πιο ήσυχα τα πράγματα” είπε.

Μίλησε όμως και για την περιπέτεια που είχε όταν ναυάγησε με φίλους της μεσοπέλαγα και κολυμπούσε 7 ώρες μέχρι να την περισυλλέξουν στη Τζιά.

“Το μυαλό είναι αυτό που μπορεί να σε διαλύσει” είπε εξηγώντας ότι το σώμα έχει αντοχές αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το μυαλό παίζει παιχνίδια ειδικά το βράδυ.

https://streamable.com/f712ux

Σε σχέση με τα επόμενα βήματά της, ο επόμενος δίσκος της θα είναι αγγλόφωνος και ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο, όπως είπε, για το 2021 για την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821.

Η Μόνικα μίλησε και για το πώς γνώρισε την Kylie Minogue σε μια γαλλική εκπομπή όπου είπαν από ένα τραγούδι τους.

https://streamable.com/kmo1di

Ο αγαπημένος της υπερήρωας είναι ο σύζυγός της γιατί τα καταφέρνει όλα ενώ οι λέξεις που απεχθάνεται είναι το “πάντα” και το “ποτέ”. Αν δεν ήταν αυτή που είναι θα ήθελε να είναι ο Ναδάλ γιατί αγαπά το τένις.

https://streamable.com/cn3vjs