Νίκη Παλληκαράκη: “Αναφερόμασταν στον Κώστα Βουτσά και όλοι κλαίγαμε”
Ελλάδα

Νίκη Παλληκαράκη: “Αναφερόμασταν στον Κώστα Βουτσά και όλοι κλαίγαμε”

Νίκη Παλληκαράκη: “Αναφερόμασταν στον Κώστα Βουτσά και όλοι κλαίγαμε”

Η ηθοποιός αποκάλυψε τη συναισθηματική δυσκολία του θιάσου της Μιμής Ντενίση στη χθεσινή παράσταση

Στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη που συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση “Και από Σμύρνη Σαλονίκη”.

Αποτελεί συνέχεια της “Σμύρνη μου αγαπημένη” όπου έπαιζε ο Κώστας Βουτσάς και όπως είπε η ηθοποιός στη χθεσινή παράσταση οι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι μετά το νέο της απώλειας του Κώστα.

“Θα είμαστε όλοι στην κηδεία. Χθες ήταν ομολογώ μια πολύ δύσκολη παράσταση για όλους μας. Υπήρχε πολλή φόρτιση, ένας εσωτερικός διάλογος. Στην πρώτη μας σκηνή με τον Μητρούση που ήταν η Μιμή, ο Μακαλιάς και η Γερονικολού όλοι κλαίγαμε και αναφερόμασταν στον Κώστα που ήταν στην πρώτη Σμύρνη. Η Μιμή ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ήταν ένα βαρύ φορτίο, αφιέρωσε την παράσταση και όλοι σηκώθηκαν και χειροκρότησαν”.

Η Νίκη Παλληκαράκη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει σπουδάσει Ιατρική και οι συνάδελφοί της τής ζητούν συμβουλές.

“Οι συνάδελφοι μου ζητάνε ιατρικές συμβουλές. Είναι ανθρώπινο, λογικό και το κάνω με πολλή χαρά. Με συμβουλεύονται για πρώτες βοήθειες, διαγνωστικές απαντήσεις. Ξέρω σχεδόν όλων των συναδέλφων το ιστορικό”, είπε και ανέφερε ότι έτυχε να δει συνάδελφο που δεν ήταν καλά και να τον στείλει για εξετάσεις.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι της έχει μείνει “κουσούρι” από την Ιατρική να “σκανάρει” τους ανθρώπους που μιλάει και το έκανε και για τον Γιώργο Λιάγκα που τον βρήκε υγιή.

https://streamable.com/782bj