Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμα στα social media
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμα στα social media

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία και το αισιόδοξο μήνυμα στα social media

H συμβουλή του στο κοινό που τον ακολουθεί

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του, διατηρεί τη σχέση με τους διαδικτυακούς του φίλους ζωντανή.

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής είναι φύσει αισιόδοξος και συχνά προσπαθεί να μεταφέρει αυτή την αίσθηση και στους άλλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει δημόσια για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε και την αδιάκοπη προσπάθεια να τα καταφέρει.

Πρόσφατα μάλιστα αναφέρθηκε στα “χρυσά χρόνια” της AirFastTickets, στην περίοδο κατάθλιψης που βίωσε αλλά και στην απόφαση να ορθοποδήσει ξανά μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». 

Πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το Σαββατοκύριακο. «Καλημέρα, η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να ζεις χωρίς το ψέμα ότι ποτέ δεν έπεσες, η ζωή είναι μικρή γι’ αυτό ζήσε τόλμα και πάρε το ρίσκο ! Έζησα; -θ’ αναρωτιέσαι. Γεύτηκα; Δοκίμασα; Τόλμησα; Η αλήθεια είναι πως αν δεν το έκανες, δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ κανένας. Κανένας, πέρα απ’τον ίδιο σου τον εαυτό.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Να κάνουμε πράξη αυτά που τόσο επιθυμούμε, αλλά δειλιάζουμε να τα πραγματοποιήσουμε, φοβούμενοι την πτώση και την αποτυχία. Να θυμάστε μετά από κάθε βροχή έρχεται λιακάδα.

Όποτε σε κάθε πτώση μας σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη ηλιόλουστη μέρα καλό Σαββατοκύριακο σε όλους ❤️ Και μη σπαταλάτε τη ζωή σας με τα πρέπει ..🌞🌞🌞

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις