Νίκος Κουρής: Η «τίμια σχέση» με τον γιο του και ο λόγος που τον θεωρούν σνομπ!
Ελλάδα

Νίκος Κουρής: Η «τίμια σχέση» με τον γιο του και ο λόγος που τον θεωρούν σνομπ!

Νίκος Κουρής: Η «τίμια σχέση» με τον γιο του και ο λόγος που τον θεωρούν σνομπ!

Η εξομολόγηση στη Ναταλία Αργυράκη και το «Καλύτερα δε γίνεται»

Για τη σχέση που έχει με τον 12χρονο γιο του Πέτρο, τον κορονοϊό, αλλά και όλα όσα για χρόνια τον κράτησαν πίσω και τον έκαναν να νιώσει… «κομπλεξικός» μίλησε ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του στην Ναταλία Αργυράκη για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ο Πέτρος είναι ένα σπάνιο πλάσμα απίστευτης καλοσύνης και πάρα πολύ φωτεινό παιδί. Είναι πολύ γλυκός, ακόμα πιο γλυκός τώρα που μεγάλωσε. Και έχουμε πολύ τίμια σχέση. Χωρίς παρεμβολές και από πάνω τον γονέα. Είμαστε πάρα πολύ ίσοι. Ο καθένας στο ρόλο του βέβαια»., ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον γιο του.

Όσον αφορά στις επιτυχίες που έχει κάνει κατά καιρούς ανέφερε: «Εγώ τις επιτυχίες που για να μην είμαι αχάριστος ήταν πολλές και στο θέατρο και στο σινεμά και στην τηλεόραση,  τις αντιλαμβανόμουν σαν βάρος. Ό,τι κάπως έπρεπε να το διαχειριστώ, ότι δεν έπρεπε να την “ψωνίσω”, ότι δεν σημαίνει τίποτα, ότι η δουλειά είναι που μετρά. Σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτό το πράγμα το στιγμιαίο, ότι κάτι σου αναγνωρίζουν, αυτό είναι η επιτυχία».

Μιλώντας για το θέμα του κορονοϊού ο Νίκος Κουρής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κανείς ικανός να μας σταματήσει αν θέλουμε κάπου να πάμε. Ο κορονοϊός δεν είναι ικανός να βρει άλλοθι για κάθε μας ακινησία».

Λίγο αργότερα, η συζήτηση έφθασε και στην ηλικία του: «Είμαι 46 χρόνων. Είμαι πολύ καλύτερα από ποτέ τα τελευταία 3,4 χρόνια και έχω δεχτεί ότι έχω ανάγκη για να με αγαπούν. Πολλά χρόνια νόμιζα ότι δεν έχω ανάγκη να με αγαπούν και ότι θα τα καταφέρω μόνος μου», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν δεχόμουν τη διασημότητα, την έκθεση, δεν δεχόμουν ότι ο ηθοποιός πρέπει να είναι έτσι κι όχι έτσι, ότι ο ηθοποιός πρέπει να γυρίζει στα μπαρ. Ήμουν πάρα πολύ κομπλεξικός με όλα αυτά τα πράγματα. Κι έτσι έχασα πάρα πολύ το δρόμο μου. Έχασα και χρόνο. Πολλοί πιστεύουν για εμένα ότι είμαι σνομπ, ότι είμαι βαρύ. Δεν υπήρχα ποτέ βαρύς στ’ αλήθεια».

https://streamable.com/4vdyhf?fbclid=IwAR2eGtLz9LE9k4x5eG8EXGkxzP7ckYKIzsAm64d72RDBSVo8H8AOJfuYWSk