Νίκος Μουτσινάς: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της υιοθεσίας που έχει ξεκινήσει;
Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της υιοθεσίας που έχει ξεκινήσει;

Νίκος Μουτσινάς: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της υιοθεσίας που έχει ξεκινήσει;

Ο παρουσιαστής σχολίασε και την τηλεοπτική αρένα

Με ιαχές χαράς και ενθουσιασμού καλωσόρισε η Δανάη Μπάρκα τον πρώτο της καλεσμένο στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος της ευχήθηκε τα καλύτερα και αμέσως μετά πήρε αναπαυτική θέση στον καναπέ για να κάνει τις εξομολογήσεις του.

Αρχικά, αφηγήθηκε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και ορμώμενος από την πολυετή του πείρα στην τηλεοπτική αρένα έδωσε και ορισμένες συμβουλές στη «φρέσκια» Δανάη.

Στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς, «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε τον πρώτο της καλεσμένος που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μουστινά, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και τη δουλειά του στην τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές στη Δανάη για το νέο της ξεκίνημα.

Στόχος του Νίκου Μουτσινά από την αρχή της καριέρας του ήταν να μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και το κατάφερε. Τώρα είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του ως άνθρωπος και ως τηλεοπτική περσόνα.

Για τις εκπομπές σαν τη δική του, αλλά και τις πρωινές ψυχαγωγικές, υποστήριξε πως πρέπει να έχουν προσωπικότητα αλλά και την ικανότητα να «κουνήσουν έστω κι έναν εγκέφαλο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Με αφορμή μια πρόσφατη ανάρτησή του σχετικά με το Big Brother και το γεγονός ότι προβάλλεται στο ίδιο κανάλι με τη δική του εκπομπή, ισχυρίστηκε πως υπογράφοντας συμβόλαιο, η προσωπικότητά του και ο τρόπος συμπεριφοράς του ήταν γνωστά στους συντελεστές του καναλιού, επομένως οποιοδήποτε σχόλιο που προέρχεται από αυτόν δεν παρεξηγείται ούτε έχει την πρόθεση να προσβάλλει.

Για το περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, υποστήριξε πως «είναι σημαντικό οι τηλεθεατές να μπορούν να δουν οτιδήποτε υπάρχει, αλλά να επηρεαστούν από αυτό που θα τους βοηθήσει».

Σχολίασε και τα νέα μέτρα για τα θέατρα που θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 μέρες, λέγοντας πως δεν «παλεύεται το σύστημα αυτή τη στιγμή, είναι μια πίστα πολύ συγκεκριμένη με 75 ανοιχτά μέτωπα. Στο κομμάτι αυτό το τερμάτισε».

Τέλος αναφέρθηκε στην υιοθεσία και αποκάλυψε πως η διαδικασία δεν προχωράει λόγω των συνθηκών, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά του και όταν έρθει η ώρα θα μαθευτεί.