Νόνη Δούνια: Οι ευχές για τη γιορτή της κόρης και της μητέρας της!
Ελλάδα

Νόνη Δούνια: Οι ευχές για τη γιορτή της κόρης και της μητέρας της!

Νόνη Δούνια: Οι ευχές για τη γιορτή της κόρης και της μητέρας της!

Διπλή γιορτή για τη δραστήρια πολιτικό

Των Αγίων Πάντων είναι σήμερα και πλήθος κόσμου είναι εκείνο που γιορτάζει ανάμεσά τους και πολλοί celebrities που δέχτηκαν ή και έστειλαν τις ευχές τους σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για τη Νόνη Δούνια η σημερινή μέρα είναι διπλή γιορτή αφού γιορτάζει τόσο η μητέρα της όσο και κόρη της που μοιράζονται το ίδιο όνομα – Ζαφειρία- γι΄αυτό και θέλησε να τους ευχηθεί και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής της η όμορφη πολιτικός έστειλε τις ευχές της αποσπώντας “βροχή” από likes στο ποστ της.

“Χρόνια πολλά στις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου! Μάνα + Κόρη. Ζαφειρία μεγάλη και Ζαφειρία μικρή. Αγίων Πάντων σήμερα,χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν, υγεία και χαμόγελα μόνο”, σημείωσε η Νόνη Δούνια ως λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά στις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου! Μάνα + Κόρη ❤️❤️Ζαφειρία μεγάλη και Ζαφειρία μικρή. Αγίων Πάντων σήμερα,χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν, υγεία και χαμόγελα μόνο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia) στις