Ο Mr. Travel γιορτάζει! Το λαμπερό πάρτι του Νίκου Κοκλώνη στη Μύκονο με φίλους και συνεργάτες
Ελλάδα

Ο Mr. Travel γιορτάζει! Το λαμπερό πάρτι του Νίκου Κοκλώνη στη Μύκονο με φίλους και συνεργάτες

Ο Mr. Travel γιορτάζει! Το λαμπερό πάρτι του Νίκου Κοκλώνη στη Μύκονο με φίλους και συνεργάτες

Ήταν όλοι εκεί!

Ξεχωριστή είναι σημερινή ημέρα για τον Νίκο Κοκλώνη που έχει τα γενέθλιά του.

Συγγενείς, φίλοι και οικεία του πρόσωπα δεν σταμάτησαν από το πρωί να του στέλνουν τα “χρόνια πολλά” γεμίζοντάς τον με πλούσιες ευχές.

Φυσικά, μία τέτοια περίσταση επιβάλλει και τον αντίστοιχο εορτασμό και… πού αλλού θα μπορούσε να γιορτάσει ο Mr. Travel εκτός από τη Μύκονο;

Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται για ολιγοήμερη ανάπαυλα στο νησί των ανέμων ώστε να χαλαρώσει από τα επαγγελματικά του σχέδια που επεξεργάζεται για τη νέα σεζόν. Κάπως έτσι, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το ειδυλλιακό σκηνικό και να υποδεχτεί πλήθος φίλων σε ένα μοναδικό πάρτι με φόντο τα καταγάλανα νερά και την αμμουδιά.

Όσο για το ποιοι βρέθηκαν εκεί; Μάλλον η ερώτηση θα έπρεπε να είναι “ποιοι δεν ήταν εκεί” καθώς όλη η αφρόκρεμα της showbiz έδωσε το “παρών” βουλιάζοντας την “κοσμοπολίτισσα” του Αιγαίου.

Από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τη Βίκυ Κάβουρα, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη Νικολέττα Καρρά, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Τρύφωνα Σαμαρά μέχρι τη Χριστίνα Παππά, την Πηγή Δεβετζή, τον Κώστα Βάσαλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Γιώργο Βάλαρη, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Σόφη Πασχάλη ήταν όλοι εκεί!

Ιδιαίτερα αγαπητός καθώς είναι σε όλον τον τηλεοπτικό κόσμο δεν θα μπορούσε να λείπει κανένας από τις χαρούμενες στιγμές του γι΄αυτό αμέσως όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και οι καλεσμένοι του δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη γιορτινή τους μάζωξη,

Δείτε μερικά μόνο από αυτά πριν φτάσετε και στην εντυπωσιακή του τούρτα!

Χορός και τραγούδι εκτίναξαν το κέφι στα ύψη. Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά και η τούρτα του, η οποία έφερε πάνω της το όνομα της φετινής του επιτυχίας, του Just The 2 Of Us.

Καταχειροκροτούμενος έσβησε τα κεράκια του κι αμέσως μετά όλοι μαζί ξεκίνησαν το ξέφρενο γλέντι!