Ουγγαρέζος- Σπυροπούλου: Οι μυστικές συναντήσεις
Ελλάδα

Ουγγαρέζος- Σπυροπούλου: Οι μυστικές συναντήσεις

Ουγγαρέζος- Σπυροπούλου: Οι μυστικές συναντήσεις

Μιλώντας την Παρασκευή στο «Πρωινό» για το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τον χωρισμό του Acun Ilacali, o Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος παρουσιαστής ανέφερε πως με την Κωνσταντίνα είχε κάνει στο παρελθόν όχι ένα, αλλά τρία ραντεβού, αφού εκείνη φαίνεται πως τον ήθελε διακαώς στην ομάδα της εκπομπής της- ώστε να την πλαισιώσει στην παρουσίαση- στον Alpha. Ο Δημήτρης μάλιστα έδειξε λίγο ενοχλημένος γιατί στη συνέχεια εκείνη αρνήθηκε σε συνέντευξή της ότι του είχε κάνει ποτέ πρόταση συνεργασίας.

Οι πληροφορίες του Znews λένε ότι οι τρεις συναντήσεις αυτές είχαν όντως γίνει. Στο πρώτο ραντεβού ήταν μάλιστα παρούσα η Ζήνα Κουτσελίνη που τότε συνεργαζόταν στενά με την Κωνσταντίνα αλλά και τότε διευθυντής προγράμματος του Alpha, Τζώνη Καλημέρης, στο δεύτερο ο Κώστας Σούσουλας, ενώ το τρίτο είχε γίνει σε πολυτελή θαλαμηγό στη μαρίνα του Φαλήρου.

Και στα τρια ραντεβού ο Δημήτρης ανήκε ακόμα στο δυναμικό του Mega, ενώ μετά και την τελευταία του συνάντηση με την Κωνσταντίνα, προτίμησε τελικά να υπογράψει με τον ΑΝΤ1.