Παλλάς: Η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα”
Ελλάδα

Παλλάς: Η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα”

Παλλάς: Η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα”

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Θέατρο “Παλλάς” η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα“, του Σταμάτη Φασουλή.

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του επιχειρηματικού καθώς και του πολιτικού κόσμου έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και έλαμψαν με τις κομψές τους στιλιστικές επιλογές.

Ανάμεσα στα δημοφιλή πρόσωπα που πήγαν εκεί ήταν και η Μαρί Κωνσταντάτου.

Ωστόσο, δεν συνοδευόταν από τον παραγωγό Γιάννη Κεντ, καθώς ήταν νωρίτερα στο θέατρο, λόγω της παράστασης, αλλά από τον συνεργάτη του Πάνο Κατσαρίδη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον παραγωγό της παράστασης που πρωταγωνιστει, Γιάννη Κεντ

Ο Γιάννης Κεντ και η Δήμητρα Ματσούκα

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Δέσποινα Βανδή, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κώστας Σπυρόπουλος και πολλοί ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταμάτης Φασουλής υποδύεται τον Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ τις γυναίκες της ζωής του ενσαρκώνουν οι Ευγενία Δημητροπούλου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Δήμητρα Ματσούκα.

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν ο Μέμος Μπεγνής και ο Αγησίλαος Μικελάτος, ενώ συνολικά στον θίασο συμμετέχουν 30 ηθοποιοί.

Την χορογραφία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Η παράσταση είναι βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Δείτε τους επώνυμους που πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα:

Φωτογραφίες: NDP