Πάνος Καλίδης: «Ο Σάκης Κατσούλης τραβάει καψούρα και παλεύει για την αγάπη του…»
Νέα

Πάνος Καλίδης: «Ο Σάκης Κατσούλης τραβάει καψούρα και παλεύει για την αγάπη του…»

Πάνος Καλίδης: «Ο Σάκης Κατσούλης τραβάει καψούρα και παλεύει για την αγάπη του…»

Ο τραγουδιστής «άνοιξε» τα χαρτιά του για τα όσα συνέβησαν στο Survivor

Τον Πάνο Καλίδη υποδέχτηκε στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τον υπέβαλε σε ανάκριση τρίτου βαθμού για τα πάντα σχετικά με το Survivor και όχι μόνο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις κριτικές που δέχτηκε με αφορμή την παρουσία του στο παιχνίδι.

Για το αν είναι στημένο το ριάλιτι είπε:

«Δεν είναι στημένο αυτό που βλέπουμε. Είναι μια μικρογραφία των χαρακτήρων που έχουμε και έξω αλλά λόγω συνθηκών πολλαπλασιάζεται».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι διέρρευσαν οι αμοιβές ορισμένων παικτών δήλωσε πως δεν ξέρει τι ισχύει και τι όχι αλλά και ότι είναι μέρος του ριάλιτι στοιχείου να γίνει ντόρος γύρω από αυτά.

Για ποιον λόγο αποχώρησε;

«Όταν άρχισα να ξεφεύγω είπα ότι μπορώ ν κάνω ζημιά στον εαυτό μου, εγώ είμαι τραγουδιστής. Στον τελευταίο αγώνα έχασα και έβρισα. Κι έτσι είπα φεύγω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ήρθε κρυφά σε επικοινωνία με τη γυναίκα του όταν ήταν στο ξενοδοχείο κι ότι μίλησε με τη γυναίκα του χρησιμοποιώντας το.. κωδικό όνομα που είχαν σκεφτεί για τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως μετά του έδειξε φωτογραφίες από πρώην συμπαίκτες τους περιμένοντας για το καθένα από ένα σχόλιο. «Αγνό παιδί» χαρακτήρισε τον Νίκο Μπάρτζη ενώ για τον Σάκη Κατσούλη έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί αφού η σχέση του με τη Μαριαλένα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου:

«Ο Σάκης είναι ευέξαπτος. Δεν έχει σενάριο στο πώς θα κινηθεί. Δεν έχει στρατηγική. Τραβάει καψούρα και παλεύει για την αγάπη του» είπε και συμπλήρωσε πως σίγουρα η ίντριγκα γύρω από τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα έπαιξε ρόλο στην επιλογή του στα κάστινγκ.

https://streamable.com/m4vixy