Πέτρος Φιλιππίδης: Η Εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του
Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του

Κάτω από περιοριστικούς όρους

Την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη πρότεινε η Εισαγγελέας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο και συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομοή της Κατερίνας Κιανούργιου και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

«Αυτός που το θέλει να είναι καλά είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αυτό που λέει, ενώ αυτή τη στιγμή τον έχουν καλωδιωμένο, είναι “αφήστε με να πάω στο δικαστήριο”. Η τρέλα του είναι να απολογηθεί, να τον ακούσει ο κόσμος και το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος και απάντησε στο αν έχει ενημερωθεί η οικογένειά του.

«Από χθες στις 11 το βράδυ επικοινωνούσε με εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι τη 1 που τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο, δεν ήθελε να πάει. Τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου δεν την αφήνουν να τον δει. Τον άνθρωπο μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα, αυτό όμως είναι ένα λάθος της αστυνομίας που θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορεί να συμβεί το μοιραίο, που όλοι το απευχόμεθα και να μην την αφήσουν, επειδή είναι κρατούμενος, να μην του κρατήσει το χέρι. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο στον θάνατο».