Πρωτοχρονιά 2021: Πώς γιόρτασαν οι celebrities – Ευχές και στόχοι
Ελλάδα

Πρωτοχρονιά 2021: Πώς γιόρτασαν οι celebrities – Ευχές και στόχοι

Πρωτοχρονιά 2021: Πώς γιόρτασαν οι celebrities – Ευχές και στόχοι

Με αγαπημένους συγγενείς και φίλους, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, καλωσόρισαν οι επώνυμοι τη νέα χρονιά!

Μια δύσκολη χρονιά έφυγε, μία νέα, ελπιδοφόρα, μπήκε και οι celebrities, οι οποίοι δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από την πανδημία, το γιόρτασαν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους, στέλνοντας παράλληλα τις δικές τους ευχές στους θαυμαστές τους.

Οι περισσότεροι, επέλεξαν να μείνουν σπίτι και να υποδεχτούν το 2021, άλλοι σε στενό οικογενειακό κύκλο και άλλοι με λίγους καλούς φίλους, με κοινή ευχή όλων η χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε.

Όνειρα και στόχους από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, φορώντας έναν ανδρόγυνο, επιβλητικό κοστούμι παρότρυνε τον κόσμο, με την έλευση του 2021 να κάνει όνειρα και να θέσει στόχους.

«2020 σε χαιρετώ! Σήμερα κάντε ευχές βάλτε στόχους μια νέα χρονιά έρχεται και οφείλουμε να την υποδεχτούμε με πολλά όνειρα, μικρά και μεγάλα!
Ονειρεύομαι ότι θα πάρει μακριά ότι έφερε το 2020, ότι θα μας φερθεί ευγενικά και με αγάπη!
Καλή χρονιά σε όλους!», έγραψε, ενώ ήταν εκείνη που κέρδισε και το φλουρί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ευχές με… πιτζάμες από τον Χάρη Βαρθακούρη

Για τον γνωστό τραγουδιστή και παρουσιαστή το 2020 δεν ήταν μια καθόλου κακή χρονιά:

«Και με αυτή την αμιγώς αντρική πόζα αποχαιρετώ (ημι)χαμογελαστός το 2020 και του εύχομαι να πάει στο καλό και η Παναγιά μαζί του! Το ευχαριστώ για ό,τι χρήσιμο έστειλε και…παίρνω μαθήματα από όσα στραβά έφερε (και ήταν πολλά).

Κρατάω, μιλώντας προσωπικά τώρα, το ότι στάθηκα πολύ τυχερός και οι αγαπημένοι μου είναι όλοι καλά στην υγεία τους και το ότι, μέσα στην γενική…αναμπουμπούλα και αναταραχή που προκάλεσε, οι συγκυρίες φρόντισαν να έχω δουλειά.

Εύχομαι, μέσα από την τρυφερή κι ευαίσθητη καρδιά μου, ΥΓΕΙΑ, πάνω από όλα, σε εσάς κι όσους αγαπάτε & νοιάζεστε, εύχομαι να νιώσετε ΚΑΙ να δώσετε αγάπη, χαρά, τύχη και αισιοδοξία.

Ας ελπίσουμε ότι όσες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το 2021 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ και μόνο!», έγραψε.

Ευχές από την κόρη της Ελένης Χατζίδου

Δύο φωτογραφίες μέσα στην τρυφερότητα, της κόρης της Μελίτας, επέλεξε η Ελένη Χατζίδου για να ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

«Καλή χρονιά με υγεία και πολλή αγάπη! Έτσι χαρούμενοι και αθώοι να είμαστε όλοι σαν το Μελιτάκι Και του χρόνου αγκαλιασμένοι», έγραψε.

Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά για το νέο έτος

Το ζευγάρι βρέθηκε στο πλατό του Mega και της νέας εκπομπής του Θοδωρή και η ηθοποιός και παρουσιάστρια ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

«Καλή πρωτοχρονιά να έχετε μ αυτούς που αγαπάτε κι αυτό που έρχεται να είναι γεμάτο φως. Κι είμαι σίγουρη ότι θα είναι. Το 2021 θα είναι χρονιά αναγέννησης κι αγάπης. Αντίο 2020. Ήσουν δύσκολο και χρήσιμο. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Αλλα φτάνει τώρα…
Πάμε για άλλα», έγραψε.

Το γεμάτο 2020 της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, η οποία το 2020 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς.

«Και κάπως έτσι άφησα πίσω μου το 2020. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Τι παράξενη χρονιά!
Πόσο διαφορετική για όλους μας σε όλα τα επίπεδα;

Με γέλια και με κλάματα. Με αναζήτηση της ελπίδας και με φόβο. Με μοναξιά και με αγάπη.
Με τεράστιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που ίσως για καιρό ακόμα θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε και να ισορροπήσουμε.

Ανατρέχω στο 2020 και καταλήγω πως ήταν τουλάχιστον γεμάτο…
σε προσωπικό επίπεδο μου πρόσφερε την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωη μου και κυρίως στην καθημερινότητα μου με αξία, αγάπη, σεβασμό, μοίρασμα και αυτοπεποίθηση. ☺️

Βρήκα φως και άφησα το σκοτάδι.
Ο νέος χρόνος έρχεται και αγωνιώ τόσο τι θα φέρει. Ας μείνουμε πιστοί στη ζωή!

Καλή χρόνια σε όλους σας και ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ για τις στιγμές ζεστασιάς και δύναμης που μοιραζόμαστε πολλά χρόνια τώρα.
Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε.

Το «άντε γεια» του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο ηθοποιός ευχήθηκε το 2021 να είναι η καλύτερη χρονιά όλων στις ζωές μας.

«2020 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!! Μας υποχρέωσες !!!!!!Ήσουνα ωραίος αριθμός αλλά εκρυβες σαπίλα και κατάρα !!!!ειχες ένα χρόνο να κανείς ότι θες τώρα άσε το 21 (αριθμός επανάσταση) να σώσει ότι σώζεται !!!!!!! Καλή χρονια σε όλους ,να είναι η καλύτερη από όλη σας την ζωή …μέχρι τώρα !!!!!!!» εγραψε. 

Τις δικές τους ευχές έστειλαν η Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ηλίας Βρεττός, η Κατερίνα Στικούδη, η Έλενα Παπαρίζου κ.α.