Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Ρέμου στον Κώστα Μπακογιάννη
Ελλάδα

Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Ρέμου στον Κώστα Μπακογιάννη

Το “ευχαριστώ” του Αντώνη Ρέμου στον Κώστα Μπακογιάννη

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να έχει θέσει υποψηφιότητα για το δήμο της Αθήνας, ωστόσο παραμένει στις επάλξεις στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, που περιοχές της πλήττονται από την κακοκαιρία “Σοφία”. Ο περιφερειάρχης βρέθηκε σε σημεία όπου η χιονόπτωση ήταν έντονη, προκειμένου να συγχαρεί τους χειριστές μηχανημάτων που κρατούν τους δρόμους ανοιχτούς. Άλλωστε, φαίνεται πως στη Φθιώτιδα παρατηρήθηκε ίσως η πιο σφοδρή χιονόπτωση στη χώρα, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων σε όλη την Εθνική οδό εντός των ορίων του νομού.

Ωστόσο, όπου είναι εφικτό, τα μηχανήματα της Περιφέρειας κρατούν τους δρόμους ανοιχτούς. Απαιτείται όμως ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, αλλά και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου.

https://www.instagram.com/p/BsLVJ4DhnCw/

Το ευχαριστώ του Αντώνη Ρέμου

Ανάμεσα στους οδηγούς που επιστρέφουν από τη χιονισμένη Αράχωβα, όπως μαρτυρά το Instagram Story του και ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής ανάρτησε το μεσημέρι μια φωτογραφία κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. “Να λέμε και ένα μπράβο σε όλους αυτούς που κρατάνε τόσο καθαρούς τους δρόμους” έγραψε. Στο έμμεσο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της Περιφέρειάς φρόντισε να απαντήσει ο Κώστας Μπακογιάννης, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση και γράφοντας “Ευχαριστούμε Αντώνη Ρέμο”.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου κατά την αποχώρηση από την ΑράχωβαΗ απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στον Αντώνη Ρέμο