Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για τις αποβολές της
Ελλάδα

Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για τις αποβολές της

Ρένια Λουιζίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε δημόσια για τις αποβολές της

Τι είπε στην εκπομπή Love It

Για τις αποβολές που είχε πριν από 21 χρόνια και τον λόγο που της αποκάλυψε μετά από τόσο καιρό μίλησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή Love it και τη Μάρτζυ Λαζάρου. Η γνωστή ηθοποιός που επέστρεψε στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε για τον γιο της και την οικογένειά της, αλλά και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

«Θα δούμε τη Χαρά να επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μόνιμα. Συνήθως αυτοί που θα έρθουν να σου μιλήσουν είναι αυτοί που σε αγαπάνε και θα πούνε μια καλή κουβέντα. Οι άλλοι έχουν την ευγένεια να μην το κάνουν», είπε αρχικά για την επιστροφή στο «Καφέ της Χαράς» και την αγάπη του κόσμου.

Μιλώντας για τον γιο της αποκάλυψε: «Ο γιος μου είναι 20 χρονών. Τα 3-4 πρώτα χρόνια του παιδιού μου είχα τη δυνατότητα να μην εργάζομαι τόσο έντονα. Είχα βοήθεια από τον άνδρα μου κι έπειτα με βοήθησε η μητέρα μου. Όταν γίνονται αλλαγές σε μια οικογένεια πρέπει να δώσεις χρόνο και την αλήθεια σου».

Και συνέχισε: «Το μυστικό της επιτυχίας στο γάμο είναι η βαθιά συνεννόηση. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άντρας, όπως αυτός που έψαχνα. Με τον γιο μου γελάμε, βλέπουμε μαζί ποδόσφαιρο, κάνω και παρέα μαζί του, αλλά πρωτίστως είμαι η μαμά του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη της πως είχε στο παρελθόν κάποιες αποβολές: «Οι αποβολές μου έγιναν πριν από 21 χρόνια. Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί ξέρω τη στεναχώρια και πόσες πολλές γυναίκες το περνάνε. Σαν μια μορφή παρηγοριάς. Συμβαίνει συχνά σε μια γυναίκα να αποβάλει και μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Τις περισσότερες φορές το νικάμε και αν όχι δεν πειράζει», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

https://streamable.com/h1ctfa