Σοφία Χαρμαντά: Άφησε τον Gerard στις ΗΠΑ και ήρθε στη Μύκονο για διακοπές
Ελλάδα

Σοφία Χαρμαντά: Άφησε τον Gerard στις ΗΠΑ και ήρθε στη Μύκονο για διακοπές

Σοφία Χαρμαντά: Άφησε τον Gerard στις ΗΠΑ και ήρθε στη Μύκονο για διακοπές

Ανέμελες στιγμές στο κοσμικό νησί

Ελληνικό καλοκαίρι ψήφισε η Σοφία Χαρμαντά για τις φετινές της διακοπές κι έτσι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για μία σύντομη ανάπαυλα από τη ζωή της στο εξωτερικό που εργάζεται ως μοντέλο.

Μόνη και όχι μαζί με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Gerard Butler, επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για να κάνει τα μπάνια της και να ξεδώσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Στα φωτογραφικά πλάνα που εξασφάλισαν οι φωτορεπόρτερ η καλλίγραμμη φιγούρα της εντυπωσιάζει.

Ξαπλωμένη σε μία αναπαυτική ξαπλώστρα – μακριά από τον ήλιο για να διατηρήσει την άψογη επιδερμίδα της – απόλαυσε μία υπέροχη μέρα δίπλα στο κύμα και την αμμουδιά.

Ο Gerard Butler και η Σοφία έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα κλειστά τα «χαρτιά» τους για την ακριβή φύση της σχέσης τους. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! το μοντέλο τον είχε χαρακτηρίσει “δικό της άνθρωπο” ενώ σε αρκετές περιστάσεις ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε τρυφερές πόζες και συγκεκριμένα όταν ο κινηματογραφικός “Λεωνίδας” είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ως επίσημος λαμπαδηδρόμος της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τότε είχαν δειπνήσει μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας ενώ λίγο καιρό αργότερα εθεάθησαν μαζί να κάνουν τις διακοπές τους στο Μόνακο.