Σοφία Φαραζή: «Φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν, θα υποφέρεις!”»
Ελλάδα

Σοφία Φαραζή: «Φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν, θα υποφέρεις!”»

Σοφία Φαραζή: «Φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: “Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν, θα υποφέρεις!”»

Η αποχή από την τηλεόραση, η γνωριμία με τον σύζυγό της και το spoiler για τους «Παγιδευμένους»

Στον Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! μίλησαν η Σοφία Φαραζή και ο Σόλων Τσούνης, που παίζουν το αντρόγυνο στους «Παγιδευμένους».

Το spoiler για τους «Παγιδευμένους»

Οι δύο πρωταγωνιστές έδωσαν ένα μικρό spoiler για τη σειρά.

Συγκεκριμένα η Σοφία Φαράζη είπε:

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει φθαρεί η σχέση του. Έχει χάσει ένα παιδί όταν ήταν 4 ετών. Είναι ένα τεράστιο αγκάθι. Μια γυναίκα σε κατάθλιψη, η Χρύσα, που έχει χαλάσει όλες τις σχέσεις της, και ένας άντρας, ο Νίκος, που δεν μπορεί να κρατηθεί από πουθενά, ούτε καν από την οικογένειά του».

Η αποχή από την τηλεόραση και η γνωριμία με τον σύζυγό της

Σοφία, για μεγάλο διάστημα απείχες από την τηλεόραση.

Όλοι νομίζουν ότι έκανα μεγάλο διάλειμμα, αλλά αυτό το διάλειμμα ήταν στην τηλεόραση γιατί έκανα θέατρο. Μετά το Λίτσα.com έμεινα έγκυος, γέννησα την Αγγελική και στους 3 μήνες γύρισα στο θέατρο. Είχα επιλέξει να μην κάνω και τα δύο μαζί, ώστε να μη λείπω εκατό ώρες από το σπίτι.

Έχεις αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές στην πορεία σας; Εννοώ περιστατικά όπως εκείνα που αναφέρθηκαν στο #MeToo.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι όπως αυτά που αποκαλύφθηκαν, εξού και δεν βγήκα να μιλήσω. Κάτι που θυμάμαι είναι όταν μου έγινε μια
πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν μεγάλο θιασάρχη να αναλάβω τον κεντρικό γυναικείο ρόλο. Με το που μου έκανε την πρόταση, διάφοροι φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν γιατί θα υποφέρεις!». Τους έλαβα υπόψη μου και όταν τον συνάντησα μετά από λίγες μέρες σε κεντρικό εστιατόριο, πήγα κοντά του και του είπα «σας ευχαριστώ, αλλά δεν θα μπορέσω να παίξω στην παράσταση που ετοιμάζετε». Εκείνος χαμογέλασε ειρωνικά και όπως κρατούσε ένα πακέτο τσιγάρα μου το πέταξε στο μέτωπο και μου είπε: «Χάνεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με έναν μεγάλο ηθοποιό!». Ασφαλώς και δεν το μετάνιωσα.

Σοφία, κάποιοι σε ρωτάνε στο Instagram αν έχεις κάνει λίφτινγκ και ότι είσαι μια άλλη.

Τι εννοείς μια άλλη; Εγώ είμαι. (Γελάει.) Ούτε ξεκουράστηκα ούτε λίφτινγκ έκανα. Bλέπεις πως κουνιέται κιόλας! (σ.σ. κάνει γκριμάτσες στο πρόσωπό της και δημιουργούνται όλες οι ρυτίδες έκφρασης). Στο σίριαλ, σε σκηνές που κλαίω και φαίνεται η έκφραση και όλες μου οι ρυτίδες, μπορείς να το καταλάβεις. Ούτε είναι πως έχω αδυνατίσει υπερβολικά. Μάλλον έχω αυτό το κύτταρο. Και η μητέρα μου έτσι είναι – δείχνει 20 χρόνια μικρότερη.

Οι ανασφάλειες είναι συνυφασμένες με τον ηθοποιό. Εσείς πότε νιώσατε ότι πατάτε στα πόδια σας;

Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι θέμα ηλικίας, αλλά σίγουρα είναι προσωπικής δουλειάς. Όταν ξεκίνησα τα ενεργειακά μαθήματα, σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία, άρχισα να αποδέχομαι τον εαυτό μου και τους άλλους. Όλα έχουν να κάνουν με την αποδοχή και την αγάπη του εαυτού μας.

Σοφία, είσαι 14 χρόνια με τον σύζυγό σου Νάσο Μαρατσώλα.

Και 13 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στο σίριαλ Big Bang όπου έπαιζα και ο Νάσος ήταν φροντιστής. Δεν με φλέρταρε, ούτε με κοίταζε καν. Μόλις είχα βγει από μια σχέση και κάπου λίγο πριν από το τέλος της σειράς κάτι έγινε και αρχίσαμε να μιλάμε και κάπως είδε ο ένας τον άλλο. Από την πρώτη στιγμή ξέραμε πως θα ήμασταν μαζί. Ένιωθα πως αν δεν μου συμβεί με αυτό τον άνθρωπο, δεν θα μου συμβεί ποτέ. Ο Νάσος είναι ένας τύπος που έχει αυτό το εξαιρετικό χιούμορ, κάτι που αγαπάνε όλοι στην παρέα. Είναι όμορφος άνθρωπος στο μέσα του, η ψυχή του είναι καθαρή. Ο Νάσος είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Σε εκείνον θα πω ό,τι περνάει από το μυαλό μου.