Συγκλονίζει η Ανέτ Αρτάνι για την κακοποίηση: «Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα»
Ελλάδα

Συγκλονίζει η Ανέτ Αρτάνι για την κακοποίηση: «Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα»

Συγκλονίζει η Ανέτ Αρτάνι για την κακοποίηση: «Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή Love It

Για την κακοποίηση που βίωσε από τον σύντροφό της και τα ερωτικά ανταλλάγματα που της ζήτησε μάνατζερ της μίλησε ανοιχτά η Ανέτ Αρτάνι Η  τραγουδίστρια που γνωρίσαμε στο Fame Story και ζει πια μόνιμα στο εξωτερικό μίλησε στην εκπομπή Love It και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο για όλες τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλα τα θύματα κακοποίησης.

«Στο τραγούδι που θα βγάλουμε έχει να κάνει με τη δύναμη της γυναίκας. Δυστυχώς στην Αμερική είμαστε πίσω στο θέμα της γυναίκας», είπε αρχικά η Ανέτ Αρτάνι και πρόσθεσε: «Ήμουν σε μια άσχημη θέση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν δεν πάω πίσω στη μάνα μου ένιωθα ότι θα σκάσω. Εξαιτίας του έμεινα μακριά από την οικογένειά μου.  Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν και λένε “αν ήταν τόσο άσχημα γιατί έμεινες”. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα», είπε για τον πρώην σύντροφό της που την κακοποίησε.

Και συνέχισε: «Έγινε ένας χαμός όταν έφυγα. Η γειτόνισσα μου πήρε την αστυνομία. Με άκουσε που χτύπησα το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έφυγα στα κρυφά και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που έφυγα».

Έπειτα μιλώντας για τον μάνατζερ που της ζήτησε ερωτικά ανταλλάγματα είπε: «Γνώρισα έναν μάνατζερ που ήταν αθλητής. Ήταν να υπογράψω κάποιο συμβόλαιο και μου ζήτησε κάτι άλλο. Ήταν ένα γομάρι και εγώ ήμουν μισή μερίδα. Πλησίασε και τον σταμάτησα στο τέλος, με πολύ δύναμη, αλλά με έναν φόβο ότι αν πω όχι θα τον προσβάλλω. Παρόλο που εκείνος με πρόσβαλλε που με έβαλε σε αυτήν τη θέση. Υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις που προσπάθησε με βία και στο τέλος έτρεξα και φοβόμουν πως θα με κάνει να νιώσω εγώ άσχημα.

Πολλές γυναίκες φοβούνται ότι αν πουν κάτι θα τους καταστρέψει ο άλλος. Να μην φοβούνται. Δεν ντρέπομαι. Εγώ δεν φταίω γι’ αυτό που έγινε σε εμένα».

https://streamable.com/q3aqaj