Σύλλογος “Ελπίδα”: Διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τη Μαίρη Κατράντζου στο Σούνιο
Ελλάδα

Σύλλογος “Ελπίδα”: Διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τη Μαίρη Κατράντζου στο Σούνιο

Σύλλογος “Ελπίδα”: Διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τη Μαίρη Κατράντζου στο Σούνιο

Μια σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνεται αύριο Πέμπτη από το Σωματείο και την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου.

Η εκδήλωση έχει για πολλούς λόγους ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ειδική βαρύτητα.

Πρώτα από όλα, μία διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, με έδρα το Λονδίνο, που είναι καταξιωμένη στον χώρο της μόδας και ρούχα της έχουν φορέσει μεγάλες star όπως η Beyonce, διοργανώνει επίδειξη μόδας στην Ελλάδα.

Όπως μας πληροφορεί το post της “ΕΛΠΙΔΑΣ” η σχεδιάστρια θα παρουσιάσει μια made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θα γίνει στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο μνημείο και μάλιστα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε άδεια να γίνει αυτή τη εκδήλωση. Να θυμίσουμε απλά ότι το ΚΑΣ δεν είχε δώσει άδεια στον οίκο Gucci όταν αυτός ζήτησε να κάνει επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη.

https://www.instagram.com/p/B3B-MvxIRxp/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο τρίτος λόγος είναι οι 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, που θα δώσουν το παρών για τη μοναδική αυτή βραδιά.

Φήμες λένε ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα δούμε τη “σιδηρά κυρία” της Vogue, Anna Wintour αλλά και το ζεύγος Justin Timberlake και Jessica Biel οι οποίοι βρίσκονται στο Παρίσι για την παρισινή Εβδομάδα Μόδας.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και όπως μαθαίνουμε όποιος θέλει να αποκτήσει μία πρόσκληση πρέπει να καταβάλει το αξιοσέβαστο ποσό των 1000 ευρώ.

Η ίδια η Μαίρη Κατράντζου δεν έκρυψε την περηφάνεια και τη συγκίνησή της.

Ανάρτησε μία γαλανόλευκη σημαία και επεσήμανε ότι με την επίδειξη αυτή θα αναδείξει τον ελληνικό πολιτισμό.

https://www.instagram.com/p/B2-59uPlXTQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Λίγο πριν από την επίδειξη, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητική πλακέτα στη σχεδιάστρια για τη συνεισφορά της στην “ΕΛΠΙΔΑ”.