Τζένη Θεωνά: Δείτε τη να κάνει γυμναστική μαζί με τον γιο της!
Ελλάδα

Τζένη Θεωνά: Δείτε τη να κάνει γυμναστική μαζί με τον γιο της!

Τζένη Θεωνά: Δείτε τη να κάνει γυμναστική μαζί με τον γιο της!

Αχώριστοι οι δυο τους

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Τζένη Θεωνά μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η γλυκιά μανούλα δεν αποχωρίζεται ούτε στιγμή τον μικρό της μπόμπιρα και απολαμβάνει να κάνει κάθε είδους δραστηριότητα, έχοντας τον στο πλευρό της.

Μάλιστα, αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε κάποιες από τις βόλτες τους ενώ και η ίδια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στα social media.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Κυριακής η γνωστή ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ασκείται μαζί με τον γιο της.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε σύλλογο πυγμαχίας στα Βόρεια Προάστια, περιμένοντας τον μπαμπά τους να προπονηθεί και στο μεταξύ επιδόθηκαν μαζί σε ήπιο πρόγραμμα γυμναστικής.

“Λίγο πριν την επέλαση των πυγμάχων @nikosgad_aiasholargou @dimosanastasiadis εμείς επινοήσαμε baby- friendly προπόνηση”, έγραψε ως λεζάντα κάτω από το ποστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγο πριν την επέλαση των πυγμάχων @nikosgad_aiasholargou @dimosanastasiadis εμείς επινοήσαμε baby- friendly προπόνηση. Διότι η @zfeleri έχει υπομονή, πολλή υπομονή, και φαντασία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) στις