Τζίνα Αλιμόνου: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με ανανεωμένο look
Ελλάδα

Τζίνα Αλιμόνου: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με ανανεωμένο look

Τζίνα Αλιμόνου: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με ανανεωμένο look

Ο περίπατός στη Βουκουρεστίου και τα επαγγελματικά της σχέδια

Χαλαρή και άκρως ανανεωμένη εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας η Τζίνα Αλιμόνου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες της στη Βουκουρεστίου και έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη.

Με άκρως ανανεωμένο look που της πηγαίνει πολύ, η Τζίνα Αλιμόνου τράβηξε φυσικά τα φωτογραφικά φλας πάνω της και όχι άδικα. Η ίδια αγαπά να κάνει βόλτες στην καρδιά της Αθήνας και να χαλαρώνει με ήρεμους περιπάτους.

Αυτήν την περίοδο μάλιστα, συζητά και την επιστροφή της στην τηλεόραση και στο θέατρο. Όπως έχει αποκαλύψει ο Γιάννης Πουλόπουλος σε ρεπορτάζ του για το Znews η Τζίνα Αλιμόνου έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Η θεατρική πρόταση έγινε από τον Δημήτρη Αποστόλου. Ο γνωστός σεναριογράφος έχει γράψει μία γλυκόπικρη κωμωδία με τον προκλητικό τίτλο «Μπορντέλο», στην οποία θα πρωταγωνιστούν γυναίκες. Η Τζίνα είδε πολύ θετικά την πρόταση του Δημήτρη, τον οποίο σέβεται και εκτιμά απεριόριστα, αλλά ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά.

Και δικαιολογημένα, αφού όλοι οι παραγωγοί περιμένουν τις οδηγίες της κυβέρνησης για το πως θα λειτουργήσουν τα θέατρα, πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις για το τι προχωράει και τι αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν.

Η τηλεοπτική πρόταση που έγινε στην Τζίνα Αλιμόνου ήρθε από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή Dot.

Τέλος, η  Τζίνα εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει το δικό της κανάλι στο youtube, το Good life by Gina, όπου δίνει συμβουλές ευζωίας. Εκεί η Τζίνα Αλιμόνου δίνει συμβουλές ομορφιάς, διατροφής, ευεξίας πάντα με στόχο να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και απολαμβάνει πολύ αυτό το εγχείρημά της.

Φωτογραφίες: NDP