Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το σπάνιο όνομα της κόρης της, αλλά και τι συμβολίζει
Ελλάδα

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το σπάνιο όνομα της κόρης της, αλλά και τι συμβολίζει

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε το σπάνιο όνομα της κόρης της, αλλά και τι συμβολίζει

Πώς βίωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού;

Η Τζούλια Νόβα ήταν μία από τις celebrities της ελληνικής showbiz που έγινε μανούλα μέσα στο 2021.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η Τζούλια Νόβα, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η κορούλα της γεννήθηκε στο σπίτι, και ζύγιζε 3.100 γρ. Ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, πετούσε στον ουρανό και ήταν παρών στον τοκετό.

Σήμερα (12/1) η Τζούλια Νόβα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Kαλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του τοκετού στο σπίτι, στις πρώτες μέρες με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρούλα.

«Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες.

Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. Του είπα “νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου σπάσαν τα νερά!”», είπε η Τζούλια Νόβα.

«Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη του ονόματος της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα ρώτησε τη Τζούλια Νόβα αν έχουν αποφασίσει το όνομα της μικρής, αν θα είναι της οικογένειας ή κάτι πιο εναλλακτικό.

Η Τζούλια Νόβα απάντησε πως το όνομα της μικρής το επέλεξε και το βρήκε ο σύζυγός της.

«Η μικρή θα ονομαστεί Δάειρα, και το όνομα είναι από αρχαία μυθολογία. Η Δάειρα ήταν μούσα. Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της που είναι Τοξοτίνα», τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Όσο για το ενδεχόμενο επέκτασης της οικογένειας αν και ακόμη είναι νωρίς, η Τζούλια Νόβα είπε:

«Κοίτα προς το παρόν όχι, για να σου πω την αλήθεια. Για μένα είναι ένα ξεκίνημα με το μωράκι, είναι η πρώτη μου επαφή με τα παιδιά, οπότε προς το παρόν όχι».

Οι πρώτες μέρες με το μωρό

«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα».