Βαλέρια Κουρούπη: Ο χωρισμός, το “Room Service, πλιζ” και η πρόταση για το “Καφέ της Χαράς”
Ελλάδα

Βαλέρια Κουρούπη: Ο χωρισμός, το “Room Service, πλιζ” και η πρόταση για το “Καφέ της Χαράς”

Βαλέρια Κουρούπη: Ο χωρισμός, το “Room Service, πλιζ” και η πρόταση για το “Καφέ της Χαράς”

Για τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη, την αγάπη της για την Ελένη Βιτάλη, τη ματαίωση του “Room Service, πλιζ” αλλά και την πρόταση της Άννας Χατζησοφιά να είναι στο “Καφέ της Χαράς” μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη.

“Έχουμε χωρίσει καιρό, σε λίγο κλείνουμε χρόνο δηλαδή”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

“Έχουμε χωρίσει ως σύντροφοι, ως σχέση. Σαν συνοδοιπόροι στη ζωή δεν μπορούμε πραγματικά να χωρίσουμε”, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι κανένας γονιός δεν μπορεί να το κάνει αν υπάρχει αγάπη.

“Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει εμείς ότι ο καθένας θα μένει μόνος του και θα ‘μαστε μακριά και θα έχει τη ζωή του”, δήλωσε ακόμα.

“Μένουμε πάνω-κάτω, στο ίδιο οίκημα”, πρόσθεσε.

“Δεν έχει κατασταλάξει το συναισθηματικό κομμάτι”, εξομολογήθηκε ακόμα η Βαλέρια.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν με τον σύζυγό της.

“Την πείραξε, όπως πείραξε όλους μας. Και εμένα πείραξε και τον Νίκο πείραξε και τους γονείς μου πείραξε”, είπε για το πώς πήρε η πεθερά της Ελένη Βιτάλη τον χωρισμό τους.

“Η αγάπη δεν μπορεί να πεθάνει. Δεν φεύγει”, δήλωσε ακόμα.

Το “Room Service, πλιζ” και η πρόταση για το “Καφέ της Χαράς”

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Room Service, πλιζ”, η οποία υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί.

“Για να ‘μαι πάρα πολύ ειλικρινής, εγώ δεν είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη. Θα ήθελα να έχω ήδη νέα”, είπε.

“Πέρα από το οικονομικό που έμεινα εκκρεμής ξαφνικά, ενώ είχα υπολογίσει πράγματα, πέρα από τον χειμώνα μου, που τον έχασα, παρόλο που είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος -δεν μου συμβαίνει κάθε χρόνο-, κυρίως η μεγάλη στεναχώρια μου ήταν το ότι δεν θα δει κανείς αυτές τις σκηνές που έχουμε γυρίσει, τις υπέροχες… Αυτό με πείραξε πιο πολύ απ’ όλα”, εξομολογήθηκε.

“Με είχε πάρει η Άννα Χατζησοφιά και μου είπε πει για έναν πολύ ωραίο ρόλο που έχουν γράψει με τον Χάρη Ρώμα, αλλά είχα κλείσει ήδη με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Ρήγα)”, δήλωσε ακόμα για την πρόταση που της είχε γίνει να πάρει μέρος στην επιστροφή της σειρά “Το καφέ της Χαράς”.

Η συνέντευξή της: