Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στο θέατρο και τα νέα τραγούδια
Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στο θέατρο και τα νέα τραγούδια

Δέσποινα Βανδή: Η επιστροφή στο θέατρο και τα νέα τραγούδια

Και ενώ οι εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα» συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, η ίδια βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασιών για το νέο της άλμπουμ (με τον παραγωγό του  Ρέμου, Γιώργο Κυβέλο), για το οποίο -μεταξύ άλλων- έχουν γράψει τραγούδια ο Γιώργος Σαμπάνης και Αναστάσιος Ράμμος.

Την ίδια στιγμή, επιβεβαιώνεται η πληροφορία που τη θέλει να ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι το καλοκαίρι. Ως γνωστόν, το δίδυμο Ρέππα- Παπαθανασίου γράφει τα κείμενα για την παράσταση- αφιέρωμα στην ιστορία της Finos Film, που θα ανέβει στο ανακαινισμένο «Άλσος». Δίπλα στη Δέσποινα θα εμφανίζονται πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Κόκλας.

Πριν από αυτό όμως, η Δέσποινα θα παρουσιάσει το X- Factor στο Open, αλλά και την ταξιδιωτική/μαγειρική εκπομπή της με τον Βαγγέλη Δρίσκα στο ίδιο κανάλι.

Όπως όλα δείχνουν το 2019 θα είναι μια άκρως παραγωγική χρονιά για τη Δέσποινα, η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί  πολύ δυναμικά τη νέα δεκαετία στη ζωή της στις 22 Ιουλίου!