Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Πώς έζησε την ημέρα που «έφυγε» ο Παντελής Παντελίδης;
Ελλάδα

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Πώς έζησε την ημέρα που «έφυγε» ο Παντελής Παντελίδης;

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Πώς έζησε την ημέρα που «έφυγε» ο Παντελής Παντελίδης;

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είναι ο άνθρωπος πίσω από τα ξεκαρδιστικά σχόλια της εκπομπής της Βίκυς Καγιά, αλλά κι εκείνος που «μυρίστηκε» το πρόωρο τέλος του Survivor Πανόραμα.

«Ήξερα από την αρχή πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Όσο περνούσε ο καιρός το καταλάβαινα πως θα κοπεί», δήλωσε μεταξύ άλλων στο People και αναφέρθηκε στο Shopping Star:

«Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το κόνσεπτ, ήμουν σίγουρος πως αυτό που μου πρότειναν ήταν κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα».

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος πληροφορήθηκε την τραγική είδηση στον αέρα της εκπομπής «Καλημερούδια» και είναι ένα συμβάν που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Ο Παντελίδης είχε έρθει ενάμιση μήνα πριν και είχαμε γράψει εορταστική εκπομπή για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εκείνη τη μέρα του Φλεβάρη ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ. Τρέχαμε πανικόβλητοι. Στην αρχή, μάλιστα, δεν έλεγαν το όνομά του. Όταν ανακοινώθηκε επίσημα έφυγα από το Mega και πήγα να κάνω ρεπορτάζ στο Ασκληπιείο Βούλας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε με το κλίμα που έζησε εκεί:

«Στο νοσοκομείο το κλίμα ήταν φριχτό για τους δημοσιογράφους, διότι λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί το γνωστό θέμα με το τραγούδι του Παντελή για την Κύπρο. Ήταν ακατόρθωτο να μιλήσεις με το στενό περιβάλλον της οικογένειάς του. Ό, τι μαθαίναμε το μαθαίναμε από επισκέπτες και συνεργάτες του Παντελή. Ήταν μια δύσκολη περίοδος δημοσιογραφικά».