«Βόμβα» στα πολιτικά «σαλόνια»: Χωρίζουν ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη; – Τι είπε η ίδια στη Σίσσυ Χρηστίδου
Ελλάδα

«Βόμβα» στα πολιτικά «σαλόνια»: Χωρίζουν ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη; – Τι είπε η ίδια στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Βόμβα» στα πολιτικά «σαλόνια»: Χωρίζουν ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη; – Τι είπε η ίδια στη Σίσσυ Χρηστίδου

Η κ. Πατούλη μίλησε για κρίση στη σχέση τους, χωρίς να επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί

Βόμβα μεγατόνων στα πολιτικά και όχι μόνο «σαλόνια» ήταν η είδηση ότι χωρίζει ένα από τα πλέον προβεβλημένα πολιτικά ζευγάρια, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη.

Η κυρία Πατούλη μίλησε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα».

Το ζευγάρι δεν είχε κάνει πρόσφατα κάποια κοινή εμφάνιση. Μία από τις τελευταίες τους ήταν και αυτή στην κηδεία της μητέρας του Γιώργου Πατούλη, τον Οκτώβριο.

Μάλιστα η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει η κυρία Πατούλη με τον σύζυγό της, στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή τρεις μήνες πίσω.

Αποδεικνύεται μάλιστα προφητική η ανάρτηση που έκανε στις 12 Ιανουαρίου όπου έγραφε πως «η πιο δυνατή πράξη για μια γυναίκα είναι να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι ο εαυτός της και να λάμπει ανάμεσα  σε αυτούς που ποτέ δεν πίστεψαν ότι μπορεί».

Όπως επιβεβαιώνουν πληροφορίες του Znews, εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι δεν μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Η ίδια μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Με λυπεί το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μας. Όπως σε κάθε οικογένεια, υπάρχουν στιγμές κρίσης. Θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μια κρίση, εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας. Έχω την οικογένειά μου και τον άντρα μου και θα  συνεχίζω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με κοινό μάτι την πορεία μας. Έχουμε μια κοινή πορεία 35 ετών, που περάσαμε και δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες. Είμαι ψυχολογικά φορτισμένη και πιεσμένη, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να παλεύουμε για αυτούς που αγαπάμε.

Εκτιμώ ότι έχω χρέος να ενημερώσω τον κόσμο για το πώς είμαστε. Είναι 35 χρόνια ζωής και δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άντρα μου, πάνω από όλα ως άνθρωπος. Θα είμαι δίπλα του, συνοδοιπόρος σε ότι κάνει. Δεν πίστευα ότι θα περνούσαμε με τον Γιώργο αυτή την αντιξοότητα. Θέλω να διατηρήσω την οικογένειά μου. Για μένα όλη αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα πένθος».