Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Διάλειμμα από τις διακοπές για εθελοντική αιμοδοσία
Ελλάδα

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Διάλειμμα από τις διακοπές για εθελοντική αιμοδοσία

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Διάλειμμα από τις διακοπές για εθελοντική αιμοδοσία

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους έκαναν η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος για καλό σκοπό.

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz επέστρεψε για λίγες μέρες στην Αθήνα ώστε να λάβει μέρος σε εθελοντική αιμοδοσία δείχνοντας έμπρακτα το ισχυρό αίσθημα αλληλεγγύης που το χαρακτηρίζει.

Μάλιστα, η όμορφη Υβόννη μοιράστηκε με τους ακολούθους της σχετικά στιγμιότυπα με σκοπό να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να προσφέρουν αίμα για τον συνάνθρωπό τους.

“Η πιο αγαπημένη selfie γι΄αυτό το καλοκαίρι. Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούριο”, έγραψε στη φωτογραφία που δημοσιεύσε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Favorite selfie of the summer ! Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούργιο! #δωσεαιμασωσεμιαζωη #bloodfluencer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Παράλληλα, σε story που ανέβασε μας έδειξε και τον Αντώνη Ρέμο που βρισκόταν δίπλα της και επιτελούσε το καθήκον του.