Ζέτα Μακρυπούλια: Εξόρμηση στην ελληνική ύπαιθρο! (vid & pics)
Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Εξόρμηση στην ελληνική ύπαιθρο! (vid & pics)

Ζέτα Μακρυπούλια: Εξόρμηση στην ελληνική ύπαιθρο! (vid & pics)

Ποιος τη συνόδευε στην εκδρομή της;

Μία εξόρμηση στην ελληνική ύπαιθρο αποφάσισε να απολαύσει η Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας στο πλευρό της ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Αυτό δεν ήταν ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης αλλά ο επιστήθιος φίλος της, Γιώργος Δάσκαλος!

Προορισμός της ηθοποιού και παρουσιάστριας του “Ρουκ Ζουκ” ήταν η Παύλιανη, ένα  ορεινό χωριό του νομού Φθιώτιδας.

“Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές!!

Το χωριό αυτό που με ρωτάτε όλοι ποιο είναι και ποιο είναι, λέγεται Παύλιανη.

Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους!”, έγραψε η Ζέτα και μοιράστηκε υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές!! Το χωριό αυτό που με ρωτάτε όλοι ποιο είναι και ποιο είναι, λέγεται Παύλιανη. Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους! Σας το προτείνω!! ——————————————————————————— #roadtrip #παυλιανη #grecce #nature #beauty #οιτη #instatravel #village #winter #vacay #intothewoods #intothewild #greekbeauty #blessed #wintervacation #explore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Ο Γιώργος μοιράστηκε κι εκείνος υλικό από την εξόρμησή τους.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό πολλά βίντεο από την εκδρομή.

https://streamable.com/g6pfm

https://streamable.com/6jus5

https://streamable.com/4dzcq

https://streamable.com/3mcbe