Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Znews: Πώς είναι από κοντά η Pamela Anderson;
Συνεντεύξεις

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Znews: Πώς είναι από κοντά η Pamela Anderson;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Znews: Πώς είναι από κοντά η Pamela Anderson;

Ο κομμωτής των celebrities, Τρύφωνας Σαμαράς, μιλά αποκλειστικά στο Znews για την εμπειρία της γνωριμίας του με την Pamela Anderson, τη νέα εκπομπή του φίλου του, Νίκου Κοκλώνη, It’s Show Time, αλλά και το νέο του τραγούδι με τη Σάσα Μπάστα.

«Η Pamela είναι star»

Μίλησέ μας για τη γνωριμία σου με την Pamela Anderson

Έχω αναλάβει όλη την εκπομπή του Νίκου, είμαι ο κομμωτής του It’s Show Time. Έτσι, λοιπόν, επιμελήθηκα το χτένισμα της Pamela Anderson. Είναι πολύ γλυκιά και δεκτική. Της αρέσουν τα φουσκωτά μαλλιά και είναι αρκετά sexy. Είναι από τις γυναίκες που ήθελα να χτενίσω από μικρός γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα. Αυτό το sexy bimbo look που έχει με τρελαίνει.

Είναι προσιτή;

Έχω χτενίσει κι άλλες star τέτοιου επιπέδου, όπως η Naomi Campbell και η Kate Moss για παράδειγμα. Το ότι κάποιος είναι star δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι απόμακρος. Είναι στον κάθε άνθρωπο πως διαχειρίζεται την όποια κατάσταση. Η Pamela είναι star, είναι προσιτή μεν, αλλά επειδή έχει δεσμό με έναν γνωστό ποδοσφαιριστή (σ.σ. Adil Rami) προσέχει ιδιαίτερα. Είναι επιφυλακτική, δεν θέλει να φωτογραφίζεται πολύ. Δεν θα παίξει και καρπαζιές δηλαδή (σ.σ γελάει).

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έξω από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία, πηγαίνοντας να συναντήσει την Pamela Anderson

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έξω από το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, πηγαίνοντας να συναντήσει την Pamela Anderson – Φωτογραφία: NDP

Η φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη και η στήριξη στα δύσκολα

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα τόσο μεγάλο project στην ελληνική τηλεόραση. Πώς σου φαίνεται που ο Νίκος ανεβάζει τόσο ψηλά τον πήχη και κάνει μια εκπομπή μεγάλου επιπέδου με καλεσμένη μια star του Hollywood;

Όπως το είπες ακριβώς. Ο Νίκος έχει ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη. Απ΄ό,τι είδα στα γυρίσματα πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή υψηλού επιπέδου. Ο Νίκος το ψάχνει πολύ και είναι τελειομανής. Νομίζω πως δεν θα έχει αντίπαλο…

Ισχύει ότι ήσουν ο μοναδικός που τον στήριξε όταν είχε βρεθεί σε ένα οικονομικό τέλμα, ενώ σχεδόν όλοι οι άλλοι του είχαν γυρίσει την πλάτη;

Τον στήριξα σαν φίλος, γιατί δεν μπορούσα οικονομικά να το κάνω. Εάν είχα τη δυνατότητα φυσικά θα τον βοηθούσα και με αυτόν τον τρόπο. Ο Νίκος έχει φοβερό μυαλό και δεν επαναπαύεται. Μπορεί να έχασε πολλά από την Airfast Tickets, αλλά τον βλέπουμε τώρα να κάνει καινούρια πράγματα και πάει πάλι για την πρωτιά. Ο Νίκος είναι Λέων και θέλει να είναι πάντα πρώτος.

Εγώ, λοιπόν, πάντα ήμουν και θα είμαι δίπλα του, γιατί είναι φίλος μου πάνω απ’ όλα και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο.

Τρύφωνας Σαμαράς ή αλλιώς “Ο Γιος Του Σουλτάνου”

Μίλησε μας και για το τραγούδι που ετοιμάζεις με τη Σάσα Μπάστα.

Μου αρέσει να πειραματίζομαι. Το 2011 είχα ξανακάνει ένα τραγούδι και video clip. Τώρα προέκυψε μια νέα συνεργασία με τη Σάσα. Είναι πολύ καλή μου φίλη και μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα και σαν τραγουδίστρια. Η Σάσα με σύστησε στον παραγωγό της, τον Μάριο Χαπέρη, ο οποίος μου είπε πως έχει ένα τραγούδι ειδικά για εμένα. Το κομμάτι θα το πω μαζί με τη Σάσα. Το τραγούδι λέγεται “Ο Γιος Του Σουλτάνου”. Εγώ θα είμαι “Ο Γιος Του Σουλτάνου” (σ.σ.γελάει). Είπα αμέσως “ναι” σε αυτή τη συνεργασία.

Πώς περάσατε στο στούντιο και πότε κυκλοφορεί το video clip;

Περάσαμε τέλεια, όπως είδες στα stories, το διασκεδάσαμε πολύ. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και φυσικά δουλέψαμε πολύ το κομμάτι. Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το τραγούδι μαζί με το clip.

https://www.instagram.com/p/BuWcxd4lJeY/