Adele: Αυτή είναι η δίαιτα που την έκανε αγνώριστη!
Κόσμος

Adele: Αυτή είναι η δίαιτα που την έκανε αγνώριστη!

Adele: Αυτή είναι η δίαιτα που την έκανε αγνώριστη!

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Την Adele τη γνωρίσαμε μέσα από τις εξαιρετικές της ερμηνείες και για την ακρίβεια, όταν εκτόξευσε τη φήμη της διεθνώς με το δεύτερο άλμπουμ της, “21”, στο οποίο περιλαμβάνονταν μερικές από τις πιο μεγάλες της επιτυχίες, το Rolling in the Deep και το Set Fire to the Rain.

Μέσα από την πληθωρική της παρουσία και το ισχυρό μήνυμα κατά του body shaming που έστειλε αρκετές φορές στην πορεία της, έγινε η “φωνή” εκατομμυρίων κοριτσιών που υφίστανται καθημερινά bullying λόγω των παραπανίσιων κιλών τους από ανθρώπους που δεν αποδέχονται εικόνες που παρεκκλίνουν από τα εκάστοτε στερεότυπα.

Ωστόσο, σήμερα η εμφάνιση της Adele έχει αλλάξει ριζικά, καθώς κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους απανταχού θαυμαστές της.

Για το κατόρθωμα αυτό εκτός από καλά λόγια δέχτηκε και αρκετά “πυρά” με την αιτιολογία ότι υπέπεσε “θύμα” της αψεγάδιαστης εικόνας και κατέρριψε τη μέχρι τότε ιδεολογία της.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τη δίαιτα που ακολούθησε και σας την παρουσιάζουμε αναλυτικά.

Πρόκειται για τη δίαιτα Sirtfood, η οποία ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο και επικεντρώνεται σε τροφές που περιέχουν την πρωτεΐνη σιρτουίνη.

Ποιες τροφές περιέχουν τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη;

Πλούσια σε σιρτουίνη είναι η λαχανίδα (kale), το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το φαγόπυρο, το matcha (πράσινο τσάι με ευεγερτικές ιδιότητες), τα βατόμουρα και η ρόκα.

Όσοι ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα διατροφής μπορούν να ενδίδουν σε μικρές ατασθαλίες, όπως το κόκκινο κρασί, ο καφές και η μαύρη σοκολάτα.

Αρχικά η κατανάλωση θερμίδων περιορίζεται σε 1.000 θερμίδες για τις πρώτες 3 ημέρες ενώ στη συνέχεια αυξάνεται στις 1.500 για 4 ημέρες. Μετά απ΄αυτό ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καταναλώσει όσα γεύματα με τροφές sirtfood επιθυμεί. Να σημειώσουμε εδώ, βέβαια, ότι όπως και σε κάθε δίαιτα έτσι και σε αυτή καταλυτικό ρόλο παίζει και η σωματική άσκηση για να επιτευχθεί το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Page Six