Adele: Γιόρτασε τα γενέθλιά της πιο αδύνατη από ποτέ! 
Κόσμος

Adele: Γιόρτασε τα γενέθλιά της πιο αδύνατη από ποτέ! 

Adele: Γιόρτασε τα γενέθλιά της πιο αδύνατη από ποτέ! 

Έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό της - Aποκάλυψε πώς είναι σήμερα το σώμα της

Μία σπάνια φωτογραφία με το νέο της σώμα της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Adele που τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά της κιλά.

Πριν από μερικούς μήνες, είδαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τη νέα της εικόνα και ήταν άκρως εντυπωσιακές, καθώς η ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά.

Εμφάνισή της το 2017

Σήμερα το πρωί ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ολόσωμη φωτογραφία της στην οποία είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος!

Φαίνεται λοιπόν ότι συνεχίζει να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της και έτσι έχασε και άλλο βάρος.

Η πόζα “ανέβηκε” στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της.

“Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πρώτους ανταποκριτές και τους εργαζόμενους στην Υγεία που μας κρατούν ασφαλείς, ενώ διακινδυνεύουμε τη ζωή τους!

Είστε πραγματικά οι άγγελοι μας. ️ ️

2020 εντάξει αντίο ευχαριστώ”, έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις