Amber Heard: Στο φως πικάντικες λεπτομέρειες για το “τρίο” της με την Cara Delevingne και τον Elon Musk
Κόσμος

Amber Heard: Στο φως πικάντικες λεπτομέρειες για το “τρίο” της με την Cara Delevingne και τον Elon Musk

Amber Heard: Στο φως πικάντικες λεπτομέρειες για το “τρίο” της με την Cara Delevingne και τον Elon Musk

Ο Johnny Depp είναι αποφασισμένος για όλα

Νέες διαστάσεις παίρνει η αγωγή που έχει καταθέσει ο Johnny Depp ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Amber Heard, αξιώνοντας 50 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το νομικό team του ηθοποιού φαίνεται ότι σκοπεύει να καλέσει κάθε πιθανό επώνυμο ή ανώνυμο μάρτυρα προκειμένου να αποδείξει ότι η Heard του έχει επιφέρει τεράστια ηθική βλάβη.

Έτσι το supermodel Cara Delevingne είναι το νέο όνομα που έχει εμπλακεί΄στην υπόθεση μετά τον ισχυρισμό του Depp ότι είχε παράνομη σχέση τύπου ménage a trois τόσο με την Amber Heard όσο και με τον Elon Musk, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το… τρίο μάλιστα έκανε τις ερωτικές του συνευρέσεις στην πολυτελή μαιζονέτα του Depp στο Λος Άντζελες, πριν η Heard χωρίσει τον χολιγουντιανό σταρ.

Αυτό τουλάχιστον κατέθεσε πρώην γείτονας του Depp αν και ο ηθοποιός δεν έχει αποστείλει κλήτευση στην 27χρονη Delevigne προκειμένου να καταθέσει ό,τι γνωρίζει.

Ο συγκεκριμένος γείτονας ήταν και πρώην σύζυγος της καλύτερης φίλης της Heard, Raquel ‘Rocky’ Pennington. Στην κατάθεση που έδωσε ισχυρίστηκε ότι η Pennington του είπε για τις ερωτικές συναντήσεις των τριών πριν ακόμα η Heard πάρει διαζύγιο.

Επιπλέον, ο Depp ισχυρίζεται διά εγγράφων ότι οι διαχειριστές του συγκροτήματος όπου διέμενε με την Heard είχαν δει τον Musk να την επισκέπτεται αργά τη νύχτα το 2015 όταν εκείνος ήταν σε γυρίσματα.

Ο Musk από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι η σχέση του με την Heard ξεκίνησε μετά την κατάρρευση του γάμου της, το 2016.

Ο ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει αίτηση απαιτώντας από τον Musk αλλά και τον ηθοποιό James Franco να παραδώσουν ό,τι μηνύματα, email ή διαλόγους είχαν με την Heard τον Μάιο που χώρισαν.

Aυτό που θέλει περισσότερο να μάθει είναι αν η πρώην σύζυγός του είχε πει στον κροίσο της Space X για τον καυγά τους τον Μάιο του 2016 που οδήγησε την Heard  να ζητήσει περιοριστικά μέτρα για την ασφάλειά της.

Όπως θα ακούσετε και στο “Μεσημέρι” υπάρχουν φωτογραφίες της Heard μέσα από το ασανσέρ που οδηγούσε στη μεζονέτα του Depp, αγκαλιά με τον Musk.