And Just Like That: Όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενo remake του Sex and the City
Κόσμος

And Just Like That: Όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενo remake του Sex and the City

And Just Like That: Όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενo remake του Sex and the City

Hint: To storyline θα συμπεριλάβει τα γεγονότα της πανδημίας

Με μεγάλη προσμονή τα εκατομμύρια φαν της σειράς Sex and the City περιμένουν το comeback της μετά την επίσημη ανακοίνωση της Sarah Jessica Parker στις 10 Ιανουαρίου.

Αν και η ταινία του 2010 δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές όπως εκείνη του 2008, από άποψης box office έσπασε τα ταμεία με 294 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως. Μάλιστα, θα υπήρχε και τρίτη αν η Kim Cattrall δεν διαφωνούσε με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το πλάνο.

Και φαίνεται πως υπήρχε και κάποιος βαθύτερος λόγος πίσω από την άρνησή της να συνεχίσει το franchise της σειράς καθώς σε συνέντευξή της στην Daily Mail το 2019 είχε δηλώσει ότι «δεν θα το ξαναέκανα. Παίρνεις μαθήματα στη ζωή και το δικό μου μάθημα είναι να δουλεύω με καλούς ανθρώπους και να περνάμε όλοι καλά».

Όσο για την αναβίωση της σειράς η Parker εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδης που θα βρεθεί και πάλι στο στούντιο με τις συναδέλφους της.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το πολυαναμενόμενο revival;

Καταρχάς, αποχαιρετάμε τον Jason Lewis, που υποδύθηκε τον αγαπημένο της Samantha Jones καθώς δεν θα τον δούμε στη σειρά όπως άλλωστε και το άλλο του τηλεοπτικό μισό. Συν ότι δεν υπάρχει προοπτική να αντικατασταθεί με οποιονδήποτε τρόπο η Jones σαν τέταρτος χαρακτήρας. Παράλληλα, η νέα προσθήκη της σειράς είναι η Sara Ramirez που θα παίξει την Che Diaz, μία non binary stand-up κωμικό.

Θα δούμε τον Aidan να επιστρέφει σε κάποια επεισόδια αλλά και τον Mr. Big. Όσο για την πλοκή, αυτή θα ακολουθεί τις ζωές και τους έρωτες των πενηντάρηδων πια Carrie Bradshaw (Parker), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon), και Charlotte York (Kristin Davis) στη Νέα Υόρκη. Όπως έγινε γνωστό, η ιστορία θα συμπεριλάβει και τα πρωτόγνωρα γεγονότα της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την άνοιξη και η σειρά θα προβληθεί στο HBO Max.