Angelina Jolie: Πήγε τα μεγάλα της παιδιά για φαγητό
Κόσμος

Angelina Jolie: Πήγε τα μεγάλα της παιδιά για φαγητό

Angelina Jolie: Πήγε τα μεγάλα της παιδιά για φαγητό

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που η Angelina Jolie βρέθηκε στη Σεούλ για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο της γιο Maddox που πλέον είναι φοιτητής.

Με τον 18χρονο να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, η μαμά Angelina εκμεταλλεύτηκε τη λεγόμενη αργία της Labor Day και πήγε με τα μεγάλα της παιδιά για φαγητό.

Ο φακός τους πέτυχε στο δυτικό Hollywood μετά το γεύμα τους στο εστιατόριο Fig & Olive (με μεσογειακή κουζίνα) και φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Ο Pax, η Shiloh και η Zahara συνόδευσαν τη μητέρα τους και δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από τους παπαράτσι.

H Jolie εμφανίστηκε χαλαρή και χαμογελαστή με άψογο στιλ, φορώντας λευκό αέρινο φόρεμα και πέδιλα.

Προτίμησε να αφήσει στο σπίτι τα δίδυμα και μικρότερα παιδιά της σε μία προσπάθεια ίσως να δεθεί ακόμα περισσότερο με τα μεγαλύτερα που σε μερικά χρόνια θα αφήσουν την οικογενειακή εστία για σπουδές.

Η Angelina Jolie με τον Pax, τη Zahara και την Shiloh

Για άλλη μια φορά η Shiloh εμφανίστηκε με αγορίστικα ρούχα και κούρεμα, σε αντίθεση με την αδελφή της που φορούσε φόρεμα και έμοιαζε πλέον να έχει το δικό της ιδιαίτερο στιλ.

H Jolie έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις για το γεγονός ότι η βιολογική της κόρη ντύνεται σαν αγόρι όμως έχει απαντήσει λέγοντας ότι αφήνει τα παιδιά της ελεύθερα να αποφασίσουν τι θέλουν να είναι.

H 14χρονη Zahara, η 13χρονη Shiloh και ο 15χρονος Pax

Photos: Backgrid