Bradley Cooper: Έδωσε επιτέλους εξήγηση γιατί υποκρίθηκαν το ζευγάρι με τη Lady Gaga στα Oscars – Έπεισε;
Κόσμος

Bradley Cooper: Έδωσε επιτέλους εξήγηση γιατί υποκρίθηκαν το ζευγάρι με τη Lady Gaga στα Oscars – Έπεισε;

Bradley Cooper: Έδωσε επιτέλους εξήγηση γιατί υποκρίθηκαν το ζευγάρι με τη Lady Gaga στα Oscars – Έπεισε;

Αυτός ήταν ο λόγος που... υποκρίθηκε

Μία κάποια… εξήγηση έδωσε ο Bradley Cooper για το περιβόητο ρομάντσο του με τη Lady Gaga στη σκηνή των Oscars τη χρονιά που ήταν υποψήφια για το χρυσό αγαλματίδιο η ταινία τους «Ένα αστέρι γεννιέται» το 2018.

Στην ταινία, ο Cooper  υποδύεται έναν μουσικό ονόματι Τζακ που βοηθά μια νεαρή τραγουδίστρια την Άλι. Βλέποντας την πολλοί πίστεψαν ότι ήταν όντως ζευγάρι και στη ζωή. Το ντουέτο τους στην τελετή των Oscars με το τραγούδι Shallow ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κομμάτια της τελετής καθώς οι φήμες οργίαζαν ότι ήταν ζευγάρι.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, σε ένα αφιέρωμα για τη Lady Gaga, ο Cooper επανέλαβε αυτό που είχε πει η παρτενέρ του και παλαιότερα, ότι υποκρίνονταν το ζευγάρι και πως έκαναν σαν να έπαιζαν μια σκηνή από ταινία.

Γιατί το έκαναν αυτό; Για πρώτη φορά ο Cooper  εξήγησε ότι ήταν ο τρόπος να μπορέσει να κοντρολάρει τους φόβους του επειδή θα τραγουδούσε ζωντανά στη σκηνή.

«Προσωπική μου άποψη, μειώνει το επίπεδο του άγχους», δήλωσε. «Ερωτεύονται σε αυτή τη σκηνή της ταινίας. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που συμβαίνει στους δυο τους επάνω σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Θα ήταν πολύ περίεργο αν καθόμασταν και οι δύο σε δυο σκαμπό κοιτάζοντας το κοινό».

Η Lady Gaga είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στην Oprah Winfrey και το Elle, ότι το κοινό είδε αυτό που έπρεπε να δει, δηλαδή την υποκριτική τους.

«Ναι, ο κόσμος είδε την αγάπη και μαντέψτε… Αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία A Star Is Born είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά για αυτό. Δουλέψαμε για μέρες».

Αν και δεν ήταν ποτέ ερωτευμένοι, οι πρώην συμπρωταγωνιστές έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. «Είναι τρομερά χαρισματική και όμορφη. Όταν τη γνώρισα, σκέφτηκα: “Αν μπορώ να το αξιοποιήσω αυτό…”. Συνειδητοποίησα πως δεν έχει όρια στο τι μπορεί να κάνει αλλά και το επίπεδο δέσμευσής της» είπε χαρακτηριστικά ο Cooper .