Britney Spears: Ζητά να γίνει δημόσια η δικαστική υπόθεση της επιτροπείας της περιουσίας της
Κόσμος

Britney Spears: Ζητά να γίνει δημόσια η δικαστική υπόθεση της επιτροπείας της περιουσίας της

Britney Spears: Ζητά να γίνει δημόσια η δικαστική υπόθεση της επιτροπείας της περιουσίας της

Η τραγουδίστρια θέλει να μάθει το κοινό τι συμβαίνει

Καλά κρατάει η κόντρα της Britney Spears με τον πατέρα της με φόντο την δικαστική διαμάχη για την επιτροπεία της περιουσίας της.

Να υπενθυμίσουμε πως η ποπ σταρ, απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα της, η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της από τη θέση του επιτρόπου.

Παρόλα αυτά, το δικαστήριο μέχρι στιγμής έχει παρατείνει την επιτροπεία μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Οι εξελίξεις που έφερε το κίνημα Free Britney

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ότι ο δικηγόρος της 38χρονης τραγουδίστριας κατέθεσε την αντίθεση της τραγουδίστριας στην αίτηση του πατέρα της να παραμείνει η υπόθεση της επιτροπείας της ιδιωτική.

Μάλιστα με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι η Britney απαντά και στο κίνημα Free Britney που όπως όλα δείχνουν τελικά έχει βάση, καθώς το κοινό της ανησυχεί πως είναι πλήρως χειραγωγημένη και δέσμια των επιθυμιών του πατέρα της.

“Μόνο θεωρία συνωμοσίας και αστείο όπως είπε ο James πρόσφατα στα μίντια δεν είναι αυτή η “αδιακρισία” του κοινού, που έχει βάση και ήταν επόμενο ότι θα προκληθεί εξαιτίας της επιθετικής στάσης του να θέλει αυτή η διαδικασία να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ώστε να ελαχιστοποιήσει τη διαρροή χρήσιμων πληροφοριών στο κοινό” γράφει στην αίτησή του ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Samuel D. Ingham III, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

“Η διαφάνεια είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο προκειμένου το δικαστήριο να κερδίσει και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού σε σχέση με προστατευμένες διαδικασίες όπως αυτή”, υποστήριξε ο δικηγόρος της Britney. “Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί”, τόνισε.

“Όλοι αυτοί οι θεωρητικοί συνωμοσίας δεν γνωρίζουν τίποτα. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα”, υποστηρίζει από την πλευρά του ο James Spears.  “Εναπόκειται στο δικαστήριο της Καλιφόρνια να αποφασίσει, τι είναι καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κάποιου άλλου.”

Ο ίδιος τέλος δήλωσε: «Λατρεύω την κόρη μου Λατρεύω όλα τα παιδιά μου. Αλλά αυτή είναι δική μας δουλειά. Είναι ιδιωτική υπόθεση».