Britney Spears: Ζητά να γίνει η αδελφή της διαχειρίστρια της περιουσίας της
Κόσμος

Britney Spears: Ζητά να γίνει η αδελφή της διαχειρίστρια της περιουσίας της

Britney Spears: Ζητά να γίνει η αδελφή της διαχειρίστρια της περιουσίας της

Κατέθεσε το σχετικό αίτημα στο δικαστήριο

Το περιουσιακό “δράμα” της Britney Spears συνεχίζεται μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επεκτείνει την επιτροπεία στα υπάρχοντά της μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 με επίτροπο τον πατέρα της.

Η Spears αρχικά είχε ζητήσει να γίνει επίτροπος η μάνατζέρ της -που ούτως ή άλλως αντικαθιστά τον πατέρα της- όμως το αίτημα απορρίφθηκε.

Μια νέα εξέλιξη έγινε πλέον γνωστή αφού την περασμένη εβδομάδα η αδελφή της, Jamie Lynn, κατέθεσε αίτημα να γίνει διαχειρίστρια της περιουσίας της Britney, κατόπιν επιθυμίας της ίδιας της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο και παρουσιάζονται από τους Los Angeles Times και το The Blast, η Jamie Lynn κατέθεσε αίτημα σύμφωνα με το οποίο είναι διαχειρίστρια της περιουσίας της αδελφής της και ζητά τα περιουσιακά της στοιχεία να μεταφερθούν σε λογαριασμούς των οποίων την επιμέλεια θα έχει εκείνη.

Εάν το αίτημα αυτό γίνει δεκτό από το δικαστήριο, η Jamie Lynn θα είναι υπεύθυνη να μοιράσει τα περιουσιακά στοιχεία της Britney στους γιους της όταν εκείνη πεθάνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα της επιτροπείας της  περιουσίας της τραγουδίστριας.

Μία πηγή από το περιβάλλον της Britney δήλωσε ότι η ποπ σταρ εμπιστεύεται την αδελφή της και γνωρίζει ότι είναι εξαιρετικά υπεύθυνη και αξιόπιστη ενώ όπως αναφέρει, η Jamie Lynn είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος της τραγουδίστριας και η ιδανική για να παίρνει οικονομικές αποφάσεις εάν κάτι συμβεί στην Britney.