Cristiano Ronaldo: Προτείνει την ηλιοθεραπεία ως μέσο καταπολέμησης του κορονοϊού
Κόσμος

Cristiano Ronaldo: Προτείνει την ηλιοθεραπεία ως μέσο καταπολέμησης του κορονοϊού

Cristiano Ronaldo: Προτείνει την ηλιοθεραπεία ως μέσο καταπολέμησης του κορονοϊού

Παραπληροφόρηση άλλου επιπέδου

Και ενώ ο πλανήτης αγκομαχά λόγω του κορονοϊού, η οικογένεια Ronaldo φαίνεται πως δεν βρίσκεται σε αυτή τη σφαίρα αφού έχουν διαμορφώσει τη δική τους φιλοσοφία ενάντια στην πανδημία.

Από τη μία, η αδερφή του πρόσφατα βγήκε και απαρνήθηκε την ύπαρξη του ιού και από την άλλη ο ίδιος έχοντας βρεθεί την περασμένη Τρίτη θετικός προτρέπει τον κόσμο να κάνει ηλιοθεραπεία για την καταπολέμηση της ασθένειας.

Ο άσος της Γιουβέντους μέσα από live streaming που έκανε στο Instagram δήλωσε ότι  ηλιοθεραπεία είναι κομβικής σημασίας αν θέλει κανείς να προστατευτεί από τον Covid-19.

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να “πάρω” 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμόμαστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα», είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Σε άλλο χρόνο, απάντησε και στις κατηγορίες του υπουργού Αθλητισμού ότι παρενέβη το πρωτόκολλο επιστρέφοντας με το ιδιωτικό του τζετ στο Τορίνο αφότου νόσησε με κορονοϊό λέγοντας ότι «είναι όλα ψέματα,έκανα τα πάντα με άδεια».

https://streamable.com/l338r0