Πρίγκιπας Harry – Δούκισσα Meghan: Πού βρίσκονται μετά τη διάσπαση από τη βασιλική οικογένεια;
Κόσμος

Πρίγκιπας Harry – Δούκισσα Meghan: Πού βρίσκονται μετά τη διάσπαση από τη βασιλική οικογένεια;

Πρίγκιπας Harry – Δούκισσα Meghan: Πού βρίσκονται μετά τη διάσπαση από τη βασιλική οικογένεια;

Γιατί είναι χωριστά το ζευγάρι;

Κάθε κίνηση του πρίγκιπα Harry και της δούκισσας Meghan συνεχίζει να απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη, ύστερα από την απόφασή τους να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να χαράξουν τον δικό τους δρόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επόμενη ημέρα βρίσκει το διάσημο ζευγάρι χωριστά, καθώς η δούκισσα του Sussex την Παρασκευή άφησε το Λονδίνο και επέστρεψε στον Καναδά.

Εκεί, το ανδρόγυνο είχε αφήσει τον γιο του πρίγκιπα Archie μαζί με τη νταντά του και η μητέρα του γυρίζει για τον κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της, ενώ ο σύζυγός της παραμένει στην Αγγλία για να αντιμετωπίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Επιθυμία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι να λυθεί όσο πιο άμεσα γίνεται το ζήτημα, ενώ ο Harry θα πραγματοποιήσει έκτακτη σύσκεψη μαζί της στην οποία θα πάρει μέρος και ο αδελφός του και ο πατέρας τους προκειμένου να βρουν λύση.

Τι κοινό έχει η Meghan με τον Χρήστο Φερεντίνο;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day, έθεσαν ένα κουίζ για το κοινό στοιχείο που έχει η δούκισσα του Sussex και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η απάντηση είναι ότι και οι δύο έχουν βρεθεί στο πλατό του Deal.

Ο Χρήστος είναι παρουσιαστής του παιχνιδιού στην Ελλάδα, ενώ η Meghan ήταν το κορίτσι που άνοιγε τα κουτιά της αντίστοιχης εκπομπής στην Αμερική.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ντάβλα

Ο Γιώργος Ντάβλας ήταν προσωπικός φίλος της Diana και μίλησε στην εκπομπή για τα όσα συμβεί στο Buckingham, αλλά και τη στενή του σχέση με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

“Αν ζούσε η Diana δεν θα το επέτρεπε”, σχολίασε στην κάμερα για τις εξελίξεις.

“Ήμουν στην κηδεία της Diana και στον γάμο του πρίγκιπα William. Ο πρίγκιπας Χάρι κάλεσε μόνο stars”

Παράλληλα, τόνισε ότι όσο γνώριζε την πριγκίπισσα οι γιοι της ήταν αγαπημένη και περιέγραψε πώς τη γνώρισε καλύτερα μέσω της εκπομπής ‘Πες το και θα γίνει'”.

“Μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ ζεστά”, τόνισε για τη φιλοξενία του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι λίγο πριν πεθάνει το είχε καλέσει για δείπνο, ενώ στα γενέθλιά του τον είχε καλέσει και του είχε τραγουδήσει το Happy Birthday.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του Happy Day:

https://streamable.com/ssstr

Την ώρα που παιζόταν η συνέντευξη του Γιώργου Ντάβλα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το μοντάζ και το τέλος των δηλώσεών του προβλήθηκαν ξανά.

Ο γνωστός PR Manager μίλησε ακόμα για το πώς έμαθε ότι πέθανε η Diana.

Ποια είναι η άποψή του για τον πρίγκιπα Κάρολο;

“Ήξερε σε ποια οικογένεια πήγαινε η Meghan”, σημείωσε, ενώ αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπασχε από κατάθλιψη.

https://streamable.com/763lr