Duffy: “Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη. Αλλά επιβίωσα”
Κόσμος

Duffy: “Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη. Αλλά επιβίωσα”

Duffy: “Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη. Αλλά επιβίωσα”

Συγκλονίζει η παραδοχή του βιασμού της που την κράτησε μακριά από την παγκόσμια μουσική σκηνή

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της Βρετανίας, που από το 2011 ξαφνικά χάθηκε από την παγκόσμια μουσική σκηνή, θέλησε να πει τη δική της ιστορία και να εξηγήσει γιατί έγινε αυτό.

Ο λόγος για την Ουαλή Duffy, που το φωνητικό της ταλέντο παρομοιάστηκε ακόμα και με της Amy Winhouse, αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα πάλευε να ξεπεράσει τον βιασμό που υπέστη.

“Eίμαι ασφαλής τώρα”

Με συγκλονιστικά λόγια, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι την νάρκωσαν, τη βίασαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για μερικές μέρες αλλά επιβίωσε και χρειάστηκε χρόνο για να επουλώσει τις πληγές της.

“Μόνο να φανταστείτε μπορείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω. Τον τρόπο που θα το έγραφα, πώς θα ένιωθα μετά. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη αν αυτή είναι η σωστή στιγμή και τι με κάνει να νιώθω απελευθέρωση που μιλώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί από εσάς θα απορείτε τι μου συνέβη, γιατί και πού εξαφανίστηκα. Ένας δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί μου, βρήκε τρόπο να με προσεγγίσει και του είπα τα πάντα πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και ένιωσα εκπληκτικά που επιτέλους μίλησα.

Η αλήθεια είναι -και πιστέψτε με, είμαι εντάξει και ασφαλής τώρα- με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη κάποιες μέρες. Φυσικά και επιβίωσα. Η ανάρρωση πήρε καιρό.

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω.

Αλλά μπορώ να σας πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια χιλιάδες μέρες ήθελα να νιώσω λιακάδα στην καρδιά μου ξανά, και τώρα ο ήλιος λάμπει.

Θα αναρωτιέστε γιατί δεν χρησιμοποίησα τη φωνή μου για να εκφράσω τον πόνο μου.

Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδώ από καρδιάς όταν αυτή έχει σπάσει;

Και σιγά σιγά ξανακόλλησαν τα κομμάτια της” έγραψε μεταξύ άλλων ζητώντας να σεβαστούν την οικογένειά της και να μην την ενοχλήσουν.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

Η Duffy έγινε ευρύτερα γνωστή το 2007 με την υπέροχη φωνή της στο κομμάτι Rockferry.

Έναν χρόνο μετά ακούσαμε το εκπληκτικό Mercy, που απογείωσε την καριέρα της ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά έβγαλε και άλμπουμ.

Το 2011 έγινε γνωστό ότι θα κάνει διάλειμμα από τη μουσική καριέρα της χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση.