Ed Sheeran: Αναδείχθηκε “Καλλιτέχνης της δεκαετίας”
Κόσμος

Ed Sheeran: Αναδείχθηκε “Καλλιτέχνης της δεκαετίας”

Ed Sheeran: Αναδείχθηκε “Καλλιτέχνης της δεκαετίας”

Άλλο ένα βραβείο για το Βρετανό τραγουδιστή

Ο βραβευμένος με τέσσερις φορές Grammy Ed Sheeran αναδείχθηκε “Επίσημος Κορυφαίος Καλλιτέχνης της Δεκαετίας για το Ηνωμένο Βασίλειο” από την Εταιρεία Official Charts.

Την ίδια τύχη είχε και η μεγάλη του επιτυχία Shape of You, καθώς ψηφίστηκε ως το τραγούδι της δεκαετίας. Να σημειωθεί ότι το κομμάτι παρέμεινε επί 14 εβδομάδες στην πρώτη θέση των charts το 2017.

Ακόμη, του απονεμήθηκε το “Επίσημο Βραβείο Κατάρριψης Ρεκόρ των Charts” έχοντας τα περισσότερα singles και albums που έφθασαν και παρέμειναν στη πρώτη θέση για το διάστημα 2010-2019.

Με το βραβείο αυτό βραβεύθηκαν στο παρελθόν καλλιτέχνες, όπως ο Paul McCartney και ο Justin Bieber.

Ο Martin Talbot, επικεφαλής της εταιρείας δήλωσε ότι “ο Ed κυριαρχεί πράγματι εδώ και μια δεκαετία και επάξια λαμβάνει αυτό το εκπληκτικό νέο βραβείο”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Στην αρχή της δεκαετίας ήταν ένας ελάχιστα γνωστός (παρότι έχαιρε μεγάλης εκτίμησης) 18αρης από το Suffolk, αλλά ο κατάλογος των επιτευγμάτων του έκτοτε είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Σήμερα έχει καθιερωθεί σταθερά ανάμεσα στα υψηλότερα επίπεδα των παγκόσμιων αστέρων της μουσικής”.