Elizabeth Hurley: Ο Steve Bing αποκλήρωσε τον γιο της στη διαθήκη του
Κόσμος

Elizabeth Hurley: Ο Steve Bing αποκλήρωσε τον γιο της στη διαθήκη του

Elizabeth Hurley: Ο Steve Bing αποκλήρωσε τον γιο της στη διαθήκη του

«Άνθρακες ο θησαυρός» για την περιουσία του;

O Steve Bing αποκληρώνει στη διαθήκη του τα δύο παιδιά του, τον Damian Hurley και την Kira Kerkorian όπως αποκαλύπτει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της DailyMail.com.

Ο πολυεκατομμυριούχος αυτοκτόνησε τον Ιούνιο σε ηλικία 55 ετών πέφτοντας από τον 27ο όροφο όπου βρισκόταν το διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες.

Ο Bing είχε αποκτήσει τα δύο παιδιά εκτός γάμου και μάλιστα έμαθε ότι η 21χρονη Kira είναι κόρη του κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της μητέρας της με τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο, Kirk Kerkorian, που νόμιζε ότι η Kira είναι κόρη του.

Ο Βing είχε συντάξει τη διαθήκη του το 2001 προτού μάθει ότι η Kira είναι κόρη του και η Hurley ότι ήταν έγκυος στον γιο τους.

Παρόλο που στη διαθήκη αυτή ανέφερε ότι η Hurley περιμένει δικό του παιδί, ξεκαθάριζε: ” Είτε είναι είτε όχι δικό μου παιδί, η πρόθεσή μου είναι με αυτή τη διαθήκη να μην στηρίξω οικονομικά αυτό το παιδί (ή  οποιοδήποτε άλλο του οποίου ίσως είμαι πατέρας) και τους απογόνους των παιδιών αυτών”.

Παρόλο που ήταν γνωστό ότι αποκλήρωνε τα παιδιά του με αυτή τη διαθήκη, ο Bing αργότερα ανέπτυξε σχέσεις και με τα δύο και μάλιστα στάθηκε στο πλευρό τους στη δικαστική διαμάχη να περιληφθούν στο τεράστιο καταπίστευμα που του άφηνε ο παππούς του, ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα η Κira προσπαθεί να προσβάλλει τη διαθήκη και να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας του πατέρα της, η οποία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα εκτιμάται μόλις στα 340 χιλιάδες δολάρια, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται η αξία της ακίνητης περιουσίας που διέθετε.