Elton John: Ιδρύει Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης COVID-19
Κόσμος

Elton John: Ιδρύει Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης COVID-19

Elton John: Ιδρύει Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης COVID-19

Συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για αυτόν τον σκοπό

Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε για ακόμα μία φορά ο Elton John, ο οποίος ανακοίνωσε την ίδρυση ενός Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς το ίδρυμα θα βοηθά άτομα που ανήκουν στις περιθωριοποιημένες κοινότητες.

“Σήμερα είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι το ίδρυμα μου EJAF εγκαινιάζει ένα Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης COVID-19, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για να διασφαλίσει ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να ανταποκριθούν στις επιπτώσεις του COVID-19 και να φροντίσουν τις πιο περιθωριοποιημένες κοινότητες γύρω μας.

Τώρα και πάντα, είμαι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψω κανέναν που επηρεάζεται από τον ιό.

Στέλνω την αγάπη σε όλους τους συνεργάτες, τους υποτρόφους, τους υποστηρικτές, τους πρώτους εργαζόμενους και τα μέλη της κοινότητάς μας μέχρι στιγμής”, έγραψε.


Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Elton είχε διοργανώσει μία διαδικτυακή συναυλία, στην οποία συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες: η Billie Eilish, η Mariah Carey, οι Backstreet Boys, η Alicia Keys και άλλοι, ο καθένας -φυσικά- από το δικό του σπίτι.

Σκοπός ήταν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον αγώνα κατά του κορονοϊού και μέσα σε δέκα μόλις λεπτά είχαν συγκεντρώσει ένα 1.000.000 δολάρια.