Ετοιμαστείτε: Το Sex and the City επιστρέφει!
Κόσμος

Ετοιμαστείτε: Το Sex and the City επιστρέφει!

Ετοιμαστείτε: Το Sex and the City επιστρέφει!

Ποια πρωταγωνίστρια έμεινε εκτός;

Καιρό ακουγόταν ένα πιθανό remake της πασίγνωστης σειράς Sex and the City, με τους εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο να προσμονούν πώς και πώς την επάνοδο των αγαπημένων τους χαρακτήρων στη μικρή οθόνη.

Η αναμονή έλαβε τέλος και η HBO Max ανακοίνωσε ότι θα γυριστούν 10 νέα επεισόδια με διαφορετικό τίτλο και μία ηχηρή απουσία.

And Just Like That… το νέο όνομα που θα φέρει η παραγωγή ενώ από το καστ θα λείπει η εκρηκτική Samantha. H Kim Cattrall ήταν ανέκαθεν κάθετη σε οποιοδήποτε remake και φαίνεται πως κανείς δεν κατάφερε να τη μεταπείσει μέχρι το τέλος.

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis δημοσιοποίησαν πρώτες μέσα από τα προφίλ τους στα social media ένα μίνι preview της σειράς, το οποίο βέβαια δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες των όσων πρόκειται να δούμε προσεχώς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Το Sex ane the City είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο τα πιο επιτυχημένα αμερικανικά σίριαλ που άφησαν εποχή ενώ έχει βραβευθεί επτά φορές με Emmy Awards και 8 Χρυσές Σφαίρες.

Η καθημερινότητα και τα πάθη των τεσσάρων γυναικών κέρδισαν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και φάνηκε και στο Box Office που έκαναν οι δύο ταινίες που ακολούθησαν μετά το μεγάλο φινάλε.