Φως στην υπόθεση της Adele και την παραμονή της στο Las Vegas – Η πραγματική αιτία πίσω από τις ακυρώσεις των εμφανίσεών της
Κόσμος

Φως στην υπόθεση της Adele και την παραμονή της στο Las Vegas – Η πραγματική αιτία πίσω από τις ακυρώσεις των εμφανίσεών της

Φως στην υπόθεση της Adele και την παραμονή της στο Las Vegas – Η πραγματική αιτία πίσω από τις ακυρώσεις των εμφανίσεών της

Σύννεφα στον παράδεισο

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την ακύρωση των συναυλιών της Adele στο Las Vegas. H τραγουδίστρια ακύρωσε μια σειρά από πανάκριβες συναυλίες που ήταν και sold out, αφήνοντας σύξυλους τους φανς της που ταξίδεψαν ακόμα και από την Ευρώπη για να τη δουν.

Το αρχικό σενάριο που παρουσίασε η ίδια είναι ότι φταίει ο Covid.

Λίγο αργότερα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια τσακώθηκε άσχημα με τη σκηνογράφο της.

Το θέμα δεν έμεινε εκεί.

Η Adele φέρεται να αποσύρθηκε από την προγραμματισμένη της παράσταση για τα βραβεία BRIT τον επόμενο μήνα.

Λέγεται ότι η 33χρονη, είπε στους διοργανωτές της εκδήλωσης ότι θα εμφανιστεί στην τελετή στο 02 Arena του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά έκτοτε ακύρωσε.

Μια πηγή αποκάλυψε στη Sun πως η απόφαση της τραγουδίστριας ήταν ένα «σημαντικό πλήγμα» για τους διοργανωτές της τελετής.

«Μιλούν με την ομάδα της για να δουν αν μπορεί να εμφανιστεί μέσω σύνδεσης βίντεο. Είναι τεράστιος πονοκέφαλος, αλλά τη θέλουν να εμπλακεί με όποιον τρόπο θα συμφωνήσει» ανέφερε η πηγή της εφημερίδας.

Αυτή η εξέλιξη φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

https://youtu.be/uhJUivZhL1A

Τα σενάρια αυτά έκαναν λόγο για «σύννεφα στον παράδεισο» της σχέσης της με τον Rich Paul.

Ο Richard Johnson της New York Daily News ανέφερε ότι η 33χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Caesars Palace «Weekends With Adele» λιγότερο από μία ημέρα πριν από το προγραμματισμένο σόου της περασμένης Παρασκευής, λόγω προβλημάτων με τον φίλο της, Rich Paul.

«Υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο», ανέφερε ο Johnson, μια εσωτερική πηγή. «Γι’ αυτό δεν μπορεί να παίξει».

Πηγές κοντά στην Adele υποστηρίζουν ότι έκλαιγε στις πρόβες και τις διέκοψε για να μιλήσει με τον Paul.

Φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε, έδειχναν την τραγουδίστρια καθώς επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο στο Βέγκας με προορισμό το Λος Άντζελες.

Ωστόσο η ακριβής φύση των προβλημάτων της σχέσης της δεν αποκαλύφθηκε αμέσως.

Ο Rich Paul ο οποίος διαχειρίζεται τους σταρ του ΝΒΑ LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons, μεταξύ άλλων αθλητών, είναι μαζί με την τραγουδίστρια από τις αρχές του 2021.

«Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς αν δεν είσαι εκεί που πρέπει να είσαι στο μυαλό σου», είπε μια εμφανώς συναισθηματική Adele στους θαυμαστές, πολλοί από τους οποίους ήταν ήδη στο Sin City εκείνη την εποχή.