Friends: «Ρέιτσελ», «Μόνικα» και «Φοίβη» αποτίουν φόρο τιμής στον «Γκάνθερ»
Κόσμος

Friends: «Ρέιτσελ», «Μόνικα» και «Φοίβη» αποτίουν φόρο τιμής στον «Γκάνθερ»

Friends: «Ρέιτσελ», «Μόνικα» και «Φοίβη» αποτίουν φόρο τιμής στον «Γκάνθερ»

«Ο Τyler έφυγε ειρηνικά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής», ανέφερε δήλωση του μάνατζέρ του

Οι ηθοποιοί Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή τους των Friends James Michael Tyler, ο οποίος πέθανε λόγω καρκίνου του προστάτη σε ηλικία 59 ετών.

Η Aniston μοιράστηκε στο Instagram γλυκιά ανάρτηση για τον Tyler.

«Τα “Φιλαράκια” δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα», έγραψε η Aniston, δίπλα σε μια δημοσίευση που περιείχε μια σκηνή από ένα επεισόδιο των «Friends» και συνέχισε γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στην σειρά και στις ζωές μας. Θα μου λείψεις τόσο πολύ #JamesMichaelTyler».

Η σκηνή που μοιράστηκε, προήλθε από το φινάλε της σειράς, στο οποίο ο «Γκάνθερ», ο διευθυντής του καφέ Central Perk όπου σύχναζαν οι επώνυμοι φίλοι, εξομολογείται τελικά τον μακροχρόνιο κρυφό έρωτά του για τη «Ρέιτσελ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Cox απέτισε φόρο τιμής στον James Michael Tyler, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του και ένα μήνυμα που τιμά τη μνήμη τοy, αναφερόμενη στο μέγεθος της ευγνωμοσύνης της για τη γνωριμία τους.

Η Lisa Kudrow ανέβασε μια γλυκιά ανάρτηση για τον James Michael Tyler, μοιράζοντας το ίδιο στιγμιότυπο στην Cox, και γράφοντας: «James Michael Tyler, θα μας λείψεις. Ευχαριστούμε που ήσουν εκεί για όλους μας. #Jamesmichealtyler».

Ο Tyler διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του προστάτη το 2018.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τα νέα για τον καρκίνο του, τον Ιούνιο κατά την διάρκεια μίας συνέντευξης στο Today με τον Craig Melvin.

Η οικογένεια του ηθοποιού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο κόσμος τον ήξερε ως Gunther αλλά οι κοντινοί του άνθρωποι τον ήξεραν ως Michael, ηθοποιός, μουσικός, ένας τρυφερός σύζυγος και υπέρμαχος της ενημέρωσης σχετικά με τον καρκίνο. Ο Michael αγαπούσε την μουσική, υποστήριζε τους Clemson Tigers και συχνά έπιανε τον εαυτό του να συμμετέχει σε διασκεδαστικές και απρόβλεπτες περιπέτειες. Εάν τον είχες γνωρίσει έστω και μία φορά, είχες αποκτήσει έναν φίλο για πάντα».