Γερμανική Welt: «Η Madonna ήταν καταστροφή»
Κόσμος

Γερμανική Welt: «Η Madonna ήταν καταστροφή»

Γερμανική Welt: «Η Madonna ήταν καταστροφή»

Η κορυφαία στιγμή του τελικού της Eurovision ήταν αδιαμφισβήτητα η εμφάνιση της Madonna και μάλιστα για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, ωστόσο η ερμηνεία της φαίνεται ότι δεν άρεσε στους Γερμανούς, η οποία της έκαναν σκληρή κριτική και αναφέρθηκαν στο τέλος της καριέρας της.

«Η Madonna ήταν ενοχλητική», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Welt και προσθέτει: «Ναι, η Madonna, η ασταμάτητη Βασίλισσα της pop, η Wonder Woman, ήταν καταστροφή».

Η Madonna ταξίδεψε στο Ισραήλ με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ για αυτή της την εμφάνιση και είχε στην αποστολή της 120 άτομα.

Γιορτάζοντας 30 χρόνια από το τραγούδι Like a Prayer, επέλεξε να το ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο «αλλά η φωνή ήταν λάθος σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, με την ίδια να πασχίζει να τραγουδήσει».

Στη συνέχεια επέλεξε ένα κομμάτι από το νέο της single «Future», με την ίδια «να κινείται με δυσκολία πάνω στη σκηνή χωρίς ρυθμό και νεύρο», αναφέρει το άρθρο και προσθέτει:

«Μήπως έχει ξεχάσει να τραγουδάει ή τραγουδούσε έτσι πάντα;»

Να θυμίσουμε ότι η Γερμανία με τις S!sters κατέλαβε την 23η θέση της Eurovision, με 32 βαθμούς από τις επιτροπές και κανέναν από το κοινό.