Gwyneth Paltrow: Η λατρεία της για τη νυν…του πρώην άνδρα της
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: Η λατρεία της για τη νυν…του πρώην άνδρα της

Gwyneth Paltrow: Η λατρεία της για τη νυν…του πρώην άνδρα της

Τι είπε σε συνέντευξή της;

Η Gwyneth Paltrow , φωτογραφήθηκε στο Harper’s Bazaar και μίλησε για τους άνδρες της ζωή της, τον γάμο της με τον Chris Martin, αλλά και την τωρινή σύντροφό του, Dakota Johnson.

Η Paltrow, όπως φαίνεται “τρέφει” μόνο θετικά συναισθήματα για την πρωταγωνίστρια των “50 Αποχρώσεων του Γκρι”, λέγοντας:

“Την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον frontman των Coldplay και για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είχαν “αποσυνδεθεί”.

“Δεν υπάρχει μία γραμμή τέλους”, είπε και τόνισε ότι, όταν υπάρχουν και παιδιά σε μία σχέση τότε αυτή δεν τελειώνει, αλλά μπαίνει σε μία διαδικασία συνεχούς επαναπροσδιορισμού.

“Εάν δεν υπάρχουν παιδιά”, είπε η ηθοποιός, “δεν υπάρχει και λόγος να μπαίνει κανείς σ’ αυτή τη διαδικασία” και συνέχισε, αναφερόμενη στον Martin: . “Έχουμε μάθει πώς να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αγαπιόμαστε. Γελάμε. Έχουμε την καλύτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι πραγματικά ωραίο”.

Τέλος, μίλησε και για έναν ακόμη πρώην της που αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της επικαιρότητας. Όπως εξομολογήθηκε, είναι φίλη με τον Brad Pitt και δεν “έχει κακές σκέψεις” για εκείνον.