Gwyneth Paltrow: “Μύρισα αυτό το ωραίο πράγμα και είπα μυρίζει σαν το αιδοίο μου”
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: “Μύρισα αυτό το ωραίο πράγμα και είπα μυρίζει σαν το αιδοίο μου”

Gwyneth Paltrow: “Μύρισα αυτό το ωραίο πράγμα και είπα μυρίζει σαν το αιδοίο μου”

Η χιουμοριστική δήλωση της ηθοποιού για το διάσημο κερί της

Στην εκπομπή Late Night εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Gwyneth Paltrow και μίλησε για τη νέα της δουλειά στο Netflix, καθώς και για το πώς αποφάσισε να ονομάσει ένα κερί ως το άρωμα του αιδοίου της!

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστή η είδηση ότι η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός έβγαλε στην αγορά ένα κερί με το άρωμα του γεννητικού της οργάνου.

Κατά τη διάρκειας της συνέντευξής της με τον Seth Meyers, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να λανσάρει αυτό το παράξενο όνομα στο συγκεκριμένο προϊόν.

Η κουβέντα ξεκίνησε με ένα στιγμιότυπο από το σόου της στο Netflix, The Goop Lab, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή και δείχνει κόσμο να πίνει τσάι από παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Τότε, η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι απολαμβάνει να δοκιμάζει τα δείγματα των προϊόντων.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η ομάδα του Goop έπινε αυτό στην Τζαμάικα, εξηγώντας το πώς προέκυψε το όνομα του περιβόητου κεριού.

Η παρέα διασκέδαζε και γελούσε, ενώ βρισκόταν επί την επήρεια των μανιταριών και η ηθοποιός αστειεύτηκε με το όνομα του κεριού, λέγοντας: “Μύρισα αυτό το υπέροχο πράγμα και είπα: ‘Αυτή η μυρωδιά είναι σαν το αιδοίο μου’. Αστειευόμουν. Ήμασταν υπό την επήρεια των μανιταριών”.

Τέλος, σημείωσε ότι το όνομα ήταν ένα αστείο μεταξύ εκείνης και των συνεργατών της.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται για 75 ευρώ.

Η συνέντευξή της:

https://youtu.be/EV2yAMetlOs