Gwyneth Paltrow: Πήγε με τον Brad Falchuk σε σύμβουλο σχέσης λόγω κορονοϊού
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: Πήγε με τον Brad Falchuk σε σύμβουλο σχέσης λόγω κορονοϊού

Gwyneth Paltrow: Πήγε με τον Brad Falchuk σε σύμβουλο σχέσης λόγω κορονοϊού

Περνάει κρίση η σεξουαλική τους ζωή;

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της, Brad Falchuk πραγματοποίησαν μία διαδικτυακή συνεδρία με τη σύμβουλο σχέσεων, Michaela Boehm.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές της αβεβαιότητας, οι εντάσεις μεταξύ ζευγαριών δεν είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά μία λυπηρή πραγματικότητα. Οι σκληρές συνθήκες ωθούν τους συντρόφους να απομακρυνθούν και να απομονωθούν από τα ταίρια τους, έτσι η Michaela Boehm βοηθά τα ζευγάρια να έρθουν και πάλι κοντά.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που έκανε η ειδικός με τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της, της αποκάλυψαν ότι υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τoυς, ενώ η Gwyneth είπε ότι τα δύο παιδιά της Apple και Moses καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μην δουν τους φίλους τους.

Παράλληλα, παραδέχεται ότι πολλοί ενήλικες υποφέρουν από σεξουαλική απογοήτευση.

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια πραγματικά σταθερή σχέση, αλλά βρισκόμαστε επίσης στο σπίτι με τα παιδιά και είναι πολύ κοντά”, τόνισε η ηθοποιός, διευκρινίζοντας ότι ο δικός της γάμος δεν βρίσκεται σε κρίση.

Συμβουλές από την ειδικό

Στη συνέχεια, η σταρ πρόσθεσε ότι τα παιδιά της, τα οποία μοιράζονται τον χρόνο τους μεταξύ των σπιτιών της μητέρας τους και του πατέρα τους, Chris Martin, δυσκολεύονται αρκετά με την πραγματικότητα.

“Νομίζω ότι όλοι αισθάνονται, ειδικά οι έφηβοί μου τώρα, αισθάνονται πραγματικά ευάλωτοι – ειδικά η Apple που είναι ένα πραγματικά κοινωνικό πλάσμα. Ακολουθούμε πραγματικά τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, ώστε να μην είναι σε θέση να δει τους ανθρώπους που συνήθως βλέπει”, δήλωσε η Gwyneth.

Στη συνέχεια, η Michaela συμβούλεψε την ηθοποιό να «ζει απλά» με τα εφηβικά προβλήματά της και να χωρίσει τον χρόνο που ξόδευε με τα παιδιά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στις σεξουαλικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια αυτή την περίοδο.

Η Gwyneth τόνισε ότι είχε “έναν φίλο” που ήθελε να ρωτήσει τη Michaela τι να κάνει για να θεραπεύσει τη μειωμένη όρεξη για σεξ λόγω της αγωνίας που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στο ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί αυτή την περίοδο να θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ και άλλοι μπορεί να αγωνίζονται να αισθάνονται σεξουαλικά.

Στη συνέχεια, η ειδικός τόνισε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στα πλεονεκτήματα μιας σχέσης και στο πώς θα περνάμε όσο πιο χαρούμενα και δημιουργικά μπορούμε την ημέρα μας μέσα στο σπίτι.

Η κουβέντα τους διήρκεσε περίπου μία ώρα και έλυσε όλες τις απορίες του ζευγαριού.

Το βίντεο της ηθοποιού: